Beauty Bloggers Meeting #7

beauty-bloggers-meeting

Pe 3 noiembrie am participat la Beauty Bloggers Meeting Cluj, după cum bine știți. Acest eveniment se află deja la a șaptea ediție (congrats, girls), însă a fost prima ediție la care am participat. Am avut emoții, nu pot să mint, însă nu din cauza așteptărilor. Erau acele emoții tipice unui lucru făcut pentru prima dată: fericire și entuziasm la superlativ.

Beauty Bloggers Meeting este un eveniment dedicat bloggerilor de beauty (obvious), fashion și lifestyle și m-am bucurat mult să îmi petrec după amiaza în compania unor fete atât de frumoase, talentate și creative. A fost un eveniment reușit, fetele din organizare au făcut o treabă excelentă. Din nou, felicitări, fetelor! Știu că nu ușor să aduni în același loc bloggeri, branduri și oameni pasionați de online, iar Beauty Bloggers Meeting este o dovadă că și la Cluj se poate face lucruri bune. Chiar foarte bune!

beauty-bloggers

Pe unele dintre bloggerițele care au participat la Beauty Bloggers Meeting le știam de ceva vreme și a fost drăguț să le revăd. Pe Romina, de exemplu, nu am văzut-o de câțiva ani și m-am bucurat mult să o revăd. De asemenea, am plecat acasă cu noi prieteni – acesta e farmecul de la astfel de evenimente.

Cea de a șaptea ediție Beauty Bloggers Meeting a avut și o parte de mini conferință, unde am avut patru speakeri foarte bine pregătiți. Astfel că am aflat informații noi, mi-am (re)adus aminte cât de dezorganizată sunt și ce stil haotic am de a lucra și am mai chat-uit cu fetele prezente la eveniment. Speaker-ul meu favorit a fost, fără dar și poate, Andrei Țigănaș care ne-a oferit tips and tricks despre cum să vorbim clar și eficient.

bbm-cluj

Beauty Bloggers Meeting #7 a fost o întâlnire frumoasă și productivă. O întâlnire informală, așa, ca între prietene. M-am simțit extraodinar de bine pe tot parcursul evenimentului, chiar m-am simțit la un fel de girls night pentru că am primit și multe, multe goodies.Astfel, am plecat acasă cu un un număr imens de pungi și punguțe, pline cu chestii super interesante despre care v-am povestit pe Instagram.

beauty-bloggers-meeting

Pe măsură ce voi testa produsele primite (sunt multe produse noi, pe care nu le-am folosit niciodată) vă voi povesti aici pe larg. So, stay tuned, girls!

Tot la Beauty Bloggers Meeting, a șaptea ediție, am făcut cunoștință cu două branduri lansate de curând – Mr. Scrubber și You Are Cosmetics.

mr-scrubber-beauty-bloggers-meeting

Doresc să mulțumesc și sponsorilor Farmec, Solaris Plant, Yves Rocher, Himalaya, Cupio, Green Sugar, Nemira, Designs by K, Leonidas, Le Petit Olivier, Melkior, Bioderma pentru că făcut posibil acest eveniment.

beauty-bloggers beauty-bloggers

De asemenea, mulțumesc fetelor din organizare Anca Pop, Cleopatra Mândruț, Gabriela Popescu și Julia Hasch pentru invitație! Sunteți niște cutese!

 

One Reply to “Beauty Bloggers Meeting #7”

  1. Anca Pop says: noiembrie 29, 2018 at 7:12 am

    Ne bucuram ca ai fost alaturi de noi! 🤗🤗

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*