crăciun

Ieri am primit pozele făcute de Bianca de la BBM Christmas Party și mi-am amintit că nu v-am povestit cum a fost la petrecere.

Dacă până acum eram mândră de evenimentele și petrecerile (în mare parte organizate de Evensys) de la București, acum pot spune cu mâna pe inimă că sunt tare mândră de evenimentele BBM Cluj. Așadar, nu doar la București se pot face chestii drăguțe și inedite, ci se poate și la Cluj. În spatele acestor evenimente (BBM Summer Party, BBM Conference și BBM Christmas Pary) se află fete extraordinare, creative și super, super drăguțe. Așadar, un rând de aplauze pentru Gabriela Popescu, Anca Pop, Julia Hasch și Cleopatra Mândruț.

bbm-christmas-party

Măi, fetele acestea fac ce fac și reușesc să mă surprindă. Și le mulțumesc pentru asta!

În weekendul 15-16 decembrie ar fi trebuit să fiu în trei locuri diferit:  Gala SuperBlog, care avea loc la Poiana Brașov, la Arcalia – unde trebuia să țin un teambuilding și la BBM Christmas Party. E cam simplu să vă dați seama ce am ales, așa-i?

bbm-cluj

Am ales BBM Christmas Party din mai multe motive: 1. sunt nouă în această comunitate a bloggerilor din Cluj și doream să cunosc celelalte fete mai bine; 2. îmi doream de foarte mult o timp o asemenea comunitate la Cluj și ar fi fost păcat să ratez o nouă întâlnire #bbm; 3. party – cum să refuz o petrecere, mai ales că e una cu dress code and co.? 4. îmi era dor să chatuiesc cu fetele și să mai aflu noutăți.

BBM Christmas Party a avut loc la The Spot Cosy Hostel din Cluj Napoca. Un spațiu cu un vibe super fain, cosy și relaxant, perfect pentru petrecerea noastră. Fetele au decorat super drăguț living-ul unde a avut loc petrecerea și ne-au așteptat cu colinde drăguțe, brad, prăjituri, șampanie, pizza, tort, zâmbete și cadouri.

cadou-craciun-techir

Multe cadouri. Am fost plăcut surprinsă de cadourile primite. Moșul a fost extrem de darnic și nu pot decât să-i spun un sincer mulțumesc. Vă întrebați cine e Moșul? Gașca faină BBM împreună cu Sephora, Yves Rocher, Green Sugar, Techir, La Casa, Marty, Nuntă la Palat, Editura Nemira, Editura Publica, Farmec și Gătește fin.

Însă, pe lângă cadouri, am avut parte de un moment mai special alături de aceste fete minunate. Astfel că am împărtășit fiecare câteva dintre realizările din anul ce tocmai se încheie. Mie, personal, mi-a prins bine acest lucru pentru că de mult ori uit să fac un pas înapoi și să analizez ce am făcut în ultima perioadă. Și cum să evoluezi, dacă nu îți faci un mic update la nivelul la care te afli?

bbm-christmas-party

Așadar, vă invit și pe voi să faceți să trageți linie din când în când și să vedeți care e rezultatul. Nu doar la final de an, ci ori de câte ori puteți.

A fost BBM Christmas Party o petrecere reușită? Hell, yes!

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*