bărbatul-de-pe-facebook

Am citit Bărbatul de pe Facebook în doar trei ore. Este o carte care se citește foarte ușor și te captivează încă de primele rânduri. La prima vedere ai spune că e doar o carte de dragoste pentru adolescenți, dar eu zic că în povestea Amaliei se poate regăsi oricine.

bărbatul-de-pe-facebook-carte-libris

După cum titlul sugerează, povestea de dragoste dintre Vlad Țepeș și Amalia începe online. Și acum, de regulă, cititorii se împart în două categorii. Prima categorie este cea care o consideră pe Amalia o inconștientă pentru simplul fapt că a acceptat o cerere de prietenie de la un necunoscut pe Facebook și, astfel, a devenit o victimă în toată această poveste. A doua categorie blamează Facebook-ul și toate rețelele de social media pentru absolut tot răul din această lume. Și, deși urăsc această platformă, tot ei sunt cei care dau sfaturi inutile și-și varsă of-ul, ghiciți unde?! Pe Facebook.

bărbatul-de-pe-facebook-review

Nu pot să spun că sunt de acord cu Vlad pentru felul în care a ales să gestioneze această poveste și nici nu pot să dau vina pe Amalia pentru felul în care a reacționat. Ei sunt doar un exemplu din ceea ce se poate întâmpla în online și ține strict de noi cum ne alegem oamenii cu care vrem să petrecem timp.

În timp ce citeam Bărbatul de pe Facebook, aveam impresia că acțiunea e ruptă din scenariul pentru serialul Pretty Little Liars. Prea multe secrete, prea multe urmăriri, prea multe imposibil de înțeles. Să nu mă înțelegi greșit, nu mi-a displăcut acest lucru. Ba din contră, mi s-a părut amuzant. La un moment dat mă întrebam și eu „cine e acest V.?” și de ce se crede el atât de special.

bărbatul-de-pe-facebook-carte-review

Sincer, o admir pe Amalia pentru răbdarea de care a dat dovadă în acest proces de cunoaștere. Eu nu cred că aș fi rezistat mai mult de două săptămâni. Sau poate că aș fi rezistat, cine știe? I`ve never been there, așa că nu prea mă pot pronunța.

În concluzie, mi-a plăcut mult această carte. Abia aștept să mai descopăr și alte cărți scrise de Cintzia Angelina Mardale. Ce notă aș da acestei cărți de la 1 la 10? 11.

Mulțumesc, Libris, pentru exemplarul oferit!

6 Replies to “Bărbatul de pe Facebook”

 1. Roman Nicoleta Ana Maria says: iulie 18, 2019 at 2:16 pm

  Multumim pentru recenzie, chiar m ai facut curioasă!imi plac genul asta de carti❤

 2. Valeria Chertes says: iulie 18, 2019 at 3:37 pm

  La nota care ai dat acestei cărți și eu vreau sa o citesc.

 3. Caietul Cristinei says: iulie 19, 2019 at 12:38 pm

  daca are secrete, e pentru mine. Si faptul ca ai citit-o atat de repede, inseamna ca este o lectura ideala pentru zilele de vacanta. Eu cu siguranta nu o voi judeca pe Amalia. Eu mi-am cunoscut sotul pe internet si suntem de 13 ani impreuna. Prin urmare, se poate ca Facebook sa aduca si lucruri bune in viata, daca stii sa alegi din ce iti ofera el.

 4. Trandafir Mihaela Anabela says: iulie 19, 2019 at 2:09 pm

  hmmm, suna bine, mai ales ca pe el in cheama Vlad Tepes… si de aici cu gandul la vampiri😅 deci numa buna de rafoit, mai ales daca e si rupta din realitatea zilelor noastre. mulțumiim pt ca ne. ai faxcut curioase😍💕

 5. Anda Stanciu says: iulie 24, 2019 at 8:09 am

  multumim de recenzie

  1. madmoiselle says: iulie 24, 2019 at 9:41 am

   cu mare drag :*

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*