Așteptarea a luat sfârșit. Începe SuperBlog 2019

superblog-înscriere

Cu entuziasm în suflet și ceva emoții pe tastatură vă anunț că așteptarea a luat sfârșit! Începe SuperBlog 2019, ediția de toamnă.

SuperBlog, pentru noi bloggerii, este un proiect special. Îl așteptăm cu drag și dor, însă, de absolut fiecare dată, relația noastră e una complicată. Dar al naibii de frumoasă.

Abia așteptăm să spunem oamenilor din online că suntem într-o relație. Fie ea complicată sau nu. Bine, mai există și statusul „separated” pentru cei care nu au putut trece peste minusurile edițiilor anterioare sau chiar „widow” pentru hateri sau pentru cei care au realizat că această relație nu este potrivită pentru ei.

superblog-2019

În această perioadă a anului noi, superbloggerii, ne comportăm ca niște copii în așteptarea Crăciunului. Suntem extrem de entuziasmați când vedem o probă nouă cu care rezonăm, chițăim de fericire când avem inspirație pentru articole, visăm cu ochii deschiși la premii și poziție fruntașă în clasament, scoatem foc pe nări când ratăm cu un minut deadline-ul și primim penalizare, stăm cuminți în așteptarea notelor, o terorizăm pe Claudia (mămica noastră) cu veșnicile întrebări tehnice, iar ca bonus „noi nu primim azi note?”. Alergăm prin casă, facem dansul ploii și ne rugăm la toți sfinții ca F5-ul să-și facă treaba din prima și, dacă nu cerem prea mult, să afișeze nota noastră prima. Dacă este și nota maximă, cu atât mai bine pentru noi.

competiția-superblog-2019

SuperBlog este genial și vă recomand să îi dați o șansă. Nu e necesar să intrați din prima într-o relație din aceea super serioasă, cu termenii și condițiile discutate în prealabil, ci poate fi și o relație casual, deschisă. Poți scrie la o probă, ignori următoarele două, iar mai scrii, te mai faci că plouă…Partea bună e că, indiferent de nivelul de implicare pe care ți-l dorești, la final nimeni nu se va supăra.

Regulamentul concursului îl puteți consulta aici. Pentru întrebări, sugestii sau reclamații vă rog să folosiți rubrica de comentarii.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu abia aștept prima probă din SuperBlog 2019! Să fie despre Answear, oare?!

12 Replies to “Așteptarea a luat sfârșit. Începe SuperBlog 2019”

 1. LORENA ANAMARIA ZAMFIR says: septembrie 2, 2019 at 12:01 pm

  Îmi place ținuta!👍😍💐

  1. Maria Maria says: septembrie 2, 2019 at 12:33 pm

   Mult succes mă bucur pt tine

   1. madmoiselle says: septembrie 2, 2019 at 1:13 pm

    Mulțumesc frumos! Pupici

  2. madmoiselle says: septembrie 2, 2019 at 1:13 pm

   Mulțumesc :*

 2. Trandafir Mihaela Anabela says: septembrie 2, 2019 at 12:06 pm

  deci, dabea asteot sa vad ce ne mai pregatesti și ce provocari noi vor fii, pt ca știu ca esri si mai determinata sa iasa bine, si nu vei mai rata termenul(ca sa nu mai scada iar 10 puncte 🙁 ) astept cu interes maxim😍💕🤗 sa fie bine, mult succes

  1. madmoiselle says: septembrie 2, 2019 at 1:13 pm

   oh, mersi mult de tot! :* sper să am inspirație! 🙂

 3. Roman Nicoleta Ana Maria says: septembrie 2, 2019 at 12:53 pm

  Abia astept sa vad ce ne mai pregatesti sau mai bine spus sa vedem la ce probe vei fi supusa!iti doresc multa baftă draga mea si note bune👏💐

  1. madmoiselle says: septembrie 2, 2019 at 1:14 pm

   da, și eu sunt foarte curioasă! 😀

 4. Valeria Chertes says: septembrie 2, 2019 at 1:22 pm

  Îți doresc succes și abia aștept să citesc articolele.

  1. madmoiselle says: septembrie 2, 2019 at 3:01 pm

   Mulțumesc mult!

 5. Izabella Stefania Stoica says: septembrie 3, 2019 at 6:33 pm

  Ce mi-a placut comparatia cu Craciunul. Asa am fost si eu in primavara :))). Baftaaa multa!!!

  1. madmoiselle says: septembrie 4, 2019 at 11:20 am

   Ha ha! Merci, se pare că noi gândim la fel! :)) Mult succes și ție!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*