Arta magică a durutului în cot

Arta magică a durutului în cot este o altă carte pe care mi-am dorit-o foarte mult. Am tot auzit vorbindu-se despre ea pe internet, așa că mi-am zis că ar fi bine să mi-o comand. Aveam așteptări de la această carte, însă am rămas cu așteptările. Conțintul cărții nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor mele.

Să nu înțelegeți că sunt haiteriță sau ceva. Cartea în sine este bună, însă știam cam tot ce scria în acea carte. E o lectură lejeră și plăcută, însă nu pot spune că am învățat ceva nou. Cu toate acestea, îmi place cum autoarea, Sarah Knight, explică conceptul de a durea în cot de lucrurile care nu te interesează. Metoda NotSorry este o metodă excelentă de a te debarasa de griji inutile și de stresul cotidian. Un exemplu din carte, care îmi vine acum în minte, este cel despre untul de arahide. Imaginează-ți că un prieten te invită la evenimentul lui de prezentare a noului său produs: untul de arahide. La final, trebuie să-i achiziționezi un borcan. Tu urăști untul de arahide. De ce ai vrea să arunci niște bani aiurea pe un produs pe care, oricum, nu-l vei folosi? Și timp, că doar trebui să stai să asculți discursul lui. Nu mai bine îi explici frumușel că, deși este prietenul tău, nu ai chef să îi cumperi produsul, dar puteți ieși la o bere cândva?

arta-magica-a-durutului-in-cot

Arta magică a durutului în cot este o carte care contribuie la dezvoltarea ta personală. Te învață să începi să spui NU celor din jurul tău, indiferent că e vorba de familie, prieten, coleg, cunoștință. Un NU fără să-i jignești și fără să te încarci tu de energie negativă. Îți arată modalități prin care îți poți îmbunătăți stilul de viață, de a trăi mai relaxat și fericit.

Cartea are un titlu foarte atractiv și sugestiv în același timp și trebuie să recunosc faptul că unul dintre motivele pentru care mi-am dorit această carte este pentru că m-a atras titlul. Și apoi mi-a plăcut coperta și, uite așa, am ajuns să o comand.

Arta magică a durutului în cot este o lectură pe care ți-o recomand să o citești dacă nu stai foarte bine la capitolul dezvoltare personală. Dacă ești genul de persoană care vrea să mulțumească pe toată lumea și care este incapabilă să spună un NU vehement. Atenție, Arta magică a durutului în cot nu este despre a fi nesimțit sau egoist. Este despre neimplicarea în anumite situații care îți creează disconfort și care au drept rezultat, frustări.

Mulțumesc, Libris, pentru exemplarul oferit!

xoxo

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*