Aplicații interesante descoperite în AppStore

aplicatii-appstore

Astăzi vă prezint câteva aplicații interesante descoperite în AppStore. NOT!

Zilele trecute, în timp ce eram în metrou, am văzut o tanti amuzantă care era super concentrată să-și culeagă recolta de pe Farmville. Sau ceva tarla virtuală, căci zău dacă îmi băteau farurile până la ecranul telefonului ei smart. Mă rog, femeia aceasta era atât de concentrată să-și strângă ardeii și vinetele, încât a uitat să coboare din metrou la Basarab. Când și-a dat seama de acest lucru, a oftat adânc și s-a pus din nou pe treabă. Vorba aia, „nu lăsa pe mâine, ce poți strânge azi de pe Farmville”.

aplicatii-interesante-appstore

Fix atunci am avut sfânta revelație să deschid AppStore-ul pentru a descoperi aplicații noi și interesante. Și am descoperit. Aplicații noi, dar nu și interesante.

Bine, asta în cazul în care ți se pare interesant să spargi bule virtuale. Cum care bule? Alea în care vin ambalate diverse produse. Numai că acele bule se termină la un moment dat, iar tu rămâi așa cu o ușoară melancolie. Această aplicație a fost inventată ca să salveze oamenii de la eventuale depresii. Și pe bună dreptate, la cât de mult te concentrezi să spargi bulele virtuale, nu mai ai timp să te gândești la chestii depresive.

În caz că aplicația de mai sus nu te impresionează foarte mult. poate ți se pare interesant să bei bere direct din telefon, cu o simplă mișcare din încheietură. În plus, nu ai nevoie să mergi la toaletă nici măcar după 10 halbe de beri. Ei hai, asta trebuie să ți să pară interesant. Sau, de ce nu, să deții un telefon care dă beșini. Asta e preferata băieților. Și să plătești și 9,99 lei pentru asta. Cum, nu vi se pare interesant? Dar sunt atâția utilizatori care folosesc această super-ămeizing aplicație.

Sau, mă rog, poate ți se pare interesant să ai o aplicație care să decidă pentru tine. Nu știi ce să alegi azi la prânz? Îți e greu să alegi între blugii pană și blugii boyfriend? Apă plată sau minerală? Oh, well. Nu-ți mai sacrifica creierașul să ia atâtea decizii. Acum ai o aplicație care să facă asta pentru tine. Cum, nici asta nu ți se pare interesant?

aplicatii-appstore

Atunci, cu siguranță, următoarea aplicație te va uimi. Și te va lăsa fără cuvinte. Aceasta se numește, sugestiv, „Blower”. Deschizi aplicația și simți cum iese aer din difuzorul telefonului. Cu ajutorul lui poți să stingi lumânările de pe tort sau să împrăștii niște bucăți de hârtie. Și evident că trebuie să plătești 9,99 lei pentru a vedea acest cool experiment. Scriind acest articol, mi-am adus aminte despre lucrurile pe care le caută oamenii pe Google. Și mi-am dat seama că nu ar trebui să mă mir că există astfel de aplicații pe AppStore.

Mă opresc aici pentru că deja mă ia cu dureri de cap. Voi ce aplicații dubioase și total inutile ați descoperit?

Lăsați-le în comentarii, să ne amuzăm împreună!

One Reply to “Aplicații interesante descoperite în AppStore”

  1. Marinescu Constantina Cristina says: decembrie 7, 2018 at 11:55 am

    Sincer nu am stat să caut aplicații!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*