notino-rimel

După cum probabil ați auzit deja din online, Aoro.ro a devenit Notino. Această schimbare s-a produs încă din luna septembrie, Notino având o nouă înfățișare și o nouă identitate. O nouă adresă web, o nouă adresă de e-mail și, evident, un nou logo. Aoro.ro a fost preluat de către grupul internațional Notino – cel mai mare retailer online de produse de frumusețe.

Aceasta este și misiunea Notino: de a crește în frumusețe și de a face oamenii – atenție, nu femeile – să se simtă mai frumoși. Pe magazinul online Notino sunt disponibile produse de îngrijire și parfumuri atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Peste 55 000 de produse cosmetice și parfumuri sunt comercializate pe notino.ro, astfel că șanse să nu găsești ceea ce cauți sunt minime.

notino-cosmetice

În plus, prețurile de pe notino.ro sunt mai mult decât accesibile. Multe dintre produsele de îngrijire, cosmetice și parfumuri au fost reduse pentru a marca această schimbare.

Chiar dacă Notino vine cu multe schimbări, contul tău și istoricul din cont nu se schimbă. Așadar, dacă erai client pe Aoro.ro nu este necesar să-ți faci un nou cont pentru Notino.

Echipa Notino mi-a trimis și mie un colet cu această ocazie. Mă bucur să fac parte din acest proiect și doresc să le mulțumesc pentru asta. Cadoul lor a picat la fix, pentru că îmi doream să testez cosmetice noi.

Astfel că am primit fondul de ten Colorstay de la Revlon nuanța 150 Buff, anticearcăn-ul Instant Anti-Age The Eraser Eye de la Maybelline nuanța light și mascara Telescopic Black de la L`oreal.

notino-rimel

Fondul de ten de la Revlon este perfect pentru tenul mixt/ gras și rezistă 24 h așa cum promite, chiar și fără să folosesc bază de machiaj. Mă bucur mult că l-am descoperit, cred că voi rămâne o perioadă bună la el. Voi reveni curând cu un review pentru acest fond de ten pentru că efectiv m-am îndrăgostit de el.

notino

Anticearcănul de la Maybelline este și el extraordinar. Acoperă perfect cearcănele și este super ușor de aplicat datorită burețelului încorporat. Dacă până acum mă plângeam că nu găsesc un anticearcăn care să mi se potrivească, acest lucru a luat sfârșit. Anticearcănul ăsta e fix ce trebuie.

Știați de această schimbare?

xoxo

One Reply to “Aoro.ro a devenit Notino”

  1. Sery Andreea says: octombrie 25, 2018 at 7:45 pm

    Produse bune se gasesc pe Notino ❤

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*