Amber – saltea smart pentru un somn plăcut

somn-linistit

Astăzi vă voi vorbi despre activitatea mea favorită: somnul. Mai exact, cum arată pentru mine un somn plăcut. Vă spun după acum că nu am trucuri și tipsuri speciale, nici măcar o rețetă magică. Așadar, dacă sunteți în căutare de un fel de manual How to…, să știți că nu găsiți aici. Vă pup, la revedere!

Pentru mine un somn plăcut înseamnă să adorm repede, confortabil și, de preferat, pe o saltea mare. Pardon, nu mare. Gigantică! Asta ca să nu fie nevoie să mă trezesc cu o pereche de pleoape grele de va trebui să-l imit pe Mr. Bean și să-mi promptesc nouă scobitori pentru a putea funcționa. Sau să mă trezesc răvășită ca după o săptămână de tras la sapă.

Eu sunt o persoană care nu adoarme repede. Număr toate turmele de oi, vite, capre, urși, vulpițe și pot continua lista cu animale până vă plictisiți. Nu funcționează nici sugestia cu aerisitul camerei, căci dorm cu geamul rabatat de cum dă puțin căldura și până se hotărăște iarna să ne încânte cu prezența sa. Pot să beau și lapte cald până termin tot stocul din supermarket-uri, că nu are nici un efect. Mă rog, ați prins ideea. Toate recomandările minune pe care le găsiți și voi pe Sfântul Internet la mine nu funcționează. Nu zic că-s greșite, dar se încăpățânează să funcționeze la mine. Iar de tehnologie, ei bine, nu mă pot despărți!

Așa că, fiecare seară ascult în căști stand up comedy. Ce e mai drăguț decât să adormi zâmbind? Să adormi zâmbind într-un pat cu o saltea super confortabilă.

Dar știți voi? Și chestia asta cu salteaua confortabilă este deste tricky. În sensul că pe internet puteți vedea o imagine cu o saltea superbă și o descriere perfectă. Dar să nu corespundă deloc preferințelor voastre. Sau puteți la fel de simplu să mergeți într-un showroom și să plecați acasă cu o saltea, dar după câteva nopți dormite pe ea să vă treziți în următoarele condiții:

 1. alarma devine o binecuvântare deoarece urâți salteaua pe care dormiți. (în ritmul ăsta vei prefera să dormi direct în picioare precum caii sau direct pe podea deoarece gradul de  confort este același).
 2. vă treziți ușor, dar cu dureri de gât, spate și oase. (stilul de dormit pe termen lung coincide cu cel de la lounctul 1).
 3. vă treziți greu și sunteți de-a dreptul răvășiti. (de preferat să ocolești persoanele acestea în primele ore ale dimineții).
 4. vă treziți greu și vă continuați somnul pe scaunul de la birou (până și ăla e mai comod decât salteaua de acasă).

Iar pentru că Amber Mattress își dorește să ofere clienților săi un somn cât mai plăcut, a creat o saltea cu spumă din chihlimbar АmberFoam. Salteaua este brevetată și pare a fi super smart. Păi dacă suntem înconjurați de tot felul de obiecte smarte (telefoane, ceasuri, frigidere, televizoare, etc), de ce să nu avem și saltele smart?

saltea=amber

Și acum să vă explic de ce e smart salteaua Amber: are tehnologie hibridă. Asta înseamnă că această saltea conține o combinație de spumă de memorie (care se adaptează formei corpului și oferă un efect de îmbrățișare. Aici voi face o paranteză la paranteză și fac următoarea obiecție. Dacă ești forever alone și nu te îmbrățișează nimeni, mai ai o șansă: alteaua Amber), cu o spumă HR cu 7 zone de confort (sună foarte bine) și un sistem Multi pocket spring care are rolul de a-ți oferi un somn liniștit.

Pentru că tot vă spuneam mai sus de faptul că achiziționarea unei saltele poate fi mai dificilă decât sună, Amber Mattress are un program de testare a saltelei de 1oo de nopți. Nu una, nu zece, ci o sută! Și nu în ultimul rând, salteaua Amber mai are un secret: chihlimbarul. Dacă sunteți curioși să-i aflați proprietățile, vă invit să lecturați aici.

Până una, alta, mă duc să găsesc un show nou de stand up pentru a putea adormi. Chiar dacă e ora 07 am!

Pentru voi ce înseamnă un somn plăcut?

xoxo

3 Replies to “Amber – saltea smart pentru un somn plăcut”

 1. Valeria Chertes says: iulie 23, 2018 at 3:19 pm

  Eu in ultimul timp nu prea am un somn placut, seara adorm tarziu si greu, dimineata cand ma trezesc ma dor toate asa ca trebuie sa fac ceva in acest scop.

 2. Marinescu Constantina Cristina says: iulie 24, 2018 at 10:40 am

  Un somn plăcut pentru mine înseamnă să mă trezesc odihnită și plină de energie 😁

 3. Rosu Gabriela says: iulie 24, 2018 at 4:05 pm

  Am nevoie o saltea bună și adorm fericita. 🤗

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*