Am fost nominalizată la Digital Divas 2019

digital-divas-2019

Yay! Am fost nominalizată la Digital Divas 2019!

Probabil ați aflat deja acest lucru, dacă mă urmăriți și pe canalele mele de social media. Categoria la care am fost nominalizată este Best Newcomer in Fashion & Beauty on Youtube. Chiar dacă pe partea de video blogging mă aflu la început de drum, această nominalizare înseamnă mult pentru mine. Știu că mai am mult de muncit și multe lucruri de învățat, însă faptul că am fost nominlizată la această categorie e un semn că trebuie să continui ce am început anul trecut. Desigur, mă ajută mult și feedback-ul vostru. Sunteți fantastici și sunt recunoscătoare pentru fiecare sugestie, critică, idee pe care mi-o oferiți.

Mi-am dorit de mult timp să îmi deschid un canal de Youtube. Mai exact, din primul an de facultate, asta fiind acum 6 ani. Idei aveam, dar mereu așteptam momentul potrivit pentru a face acest pas. Și ghiciți ce, momentul acela se lăsa așteptat. Pentru că momentul potrivit nu există, ți-l faci tu. Dar asta aveam să descopăr ceva timp mai târziu.

digital-divas-nominalizare

Adevărul e că îmi era frică să îmi deschid propriul canal de youtube. Nu știam cum să filmez, cum să editez și să fac un montaj, nu știam prea bine nici ce să filmez. Da, aveam tot felul de idei de clipuri, dar mereu aveam impresia că nu sunt suficiente. Mai făcuse și X, și Y și credeam că ar fi inutil să mai abordez aceleași subiecte. Apoi, aveam emoții în fața camerei. Eram stângace, ușor anxioasă, uneori bâlbâită, nu aveam nici spațiu drăguț în care să filmez – suficiente motive cât să amân deschiderea canalului.

Anul trecut, însă, mi-am făcut curaj. Mi-am zis: acum ori niciodată! Așa că am deschis camera telefonului meu mobil și am început să vorbesc. Eram foarte emoționată. Îmi aduc aminte perfect acel moment. Deși nu a fost un clip perfect, am decis să îl public. Pentru că mi-am adus aminte de cuvintele unui speaker de la o conferință. Citez: „Imaginează-ți că ești un bucătar și cineva comandă o porți de cartofi prăjiți. Tu ce faci? Te frămânți jumate de zi cum să faci acei cartofi? Să fie doar cu brânză? Să adaug și sos? Să îi tai în felii subțiri? Pun și alte condimente? Nu. Te apuci și faci cartofii așa cum consideri în momentul acela. Pentru că omului îi e foame și tot ce vrea e o porție de cartofi.” Am aplicat acest lucru și în ceea ce privește activitatea mea de pe youtube. Degeaba am așteptat 5 ani să fiu pregătită să-mi deschid un canal pentru că niciodată nu mă simțeam suficient de pregătită. Așa că, am decis să încep activitatea mea de pe youtube fără să mai stau pe gânduri. Mai bine să am ce îmbunătăți, decât să rămân doar cu întrebări fără răspuns.

Apoi, am mai filmat un clip. Și încă unul. Și, uite așa, începeam să mă obișnuiesc atât cu camera, cât și cu ideea că trebuie să filmez în mod constant. De la primul clip și până în prezent am evoluat mult. Bine, acum lucrez și cu Ștefana de la Lensis Photography, ceea ce e un plus pentru mine. Și vreau să-i mulțumesc pentru răbdarea de care dă dovadă mereu, la fiecare filmare.

Știu că nu am un canal de youtube perfect. Știu că mai sunt multe aspecte la care trebuie să lucrez. Dar sunt aici, gata să învăț și să dau tot ce e mai bun din mine. Iar faptul că am nominalizată la Digital Divas 2019 e o mare onoare pentru mine. E un vis pe care voi îl puteți transforma în realitate, dacă îmi acordați votul vostru. Link-ul de votare este acesta: http://vote.evensys.ro/ro/subscribe/.

Anul trecut am fost nominalizată la Most Active Beauty Blogger, însă nu am câștigat. Sper din tot sufletul să am mai multe șanse anul acesta.

Cu sau fără premiu, ne vedem în continuare pe Youtube. Corect?

4 Replies to “Am fost nominalizată la Digital Divas 2019”

 1. Roman Nicoleta Ana Maria says: aprilie 28, 2019 at 9:57 pm

  Felicitări draga mea! Te am votat cu drag!Esti minunata!

 2. Trandafir Mihaela Anabela says: aprilie 28, 2019 at 10:43 pm

  coorect 😙😗 multa multa bafta

 3. Valeria Chertes says: aprilie 29, 2019 at 12:40 am

  Felicitări și îți urez succes!

  1. madmoiselle says: aprilie 30, 2019 at 5:07 pm

   Mulțumesc mult!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*