Akua Naru la Awake Festival

akua-naru-awake-festival

Așa cum probabil știți deja, pe 17-19 August am fost la Awake Festival! Și a fost minunat!

Unul dintre artiștii pe care mi-am dorit să-i văd la Awake Festival a fost Akua Naru. Și pe bună dreptate! Cui nu-i place de ea? O artistă extraordinară, complexă, amuzantă, naturală și cu o voce absolut superbă. Akua Naru este faimoasă pentru „măiestria cuvintelor”și pentru îmbirea jazz-ului cu hip-hop-ul. Și o face excelent!

Dacă asculți piesele ei, vei observa că subiectele pe care le abordează sunt discriminarea, aspirații, despre om și drepturile lui și puterea cuvintelor.

akua-naru-awake-festival

Pe 18 august, ea a urcat pe scena festivalului Awake și a făcut un show fantastic, în ciuda faptului că lipsea o parte din echipa ei și o parte din instrumente. Asta nu a împiedicat-o să se exprime așa cum numai ea știe, să cânte din pasiune pentru public și să creeze o conexiune cu el.

Când o auzi pe Akua Naru cântând nu poți să ignori ceea ce auzi sau ceea ce te face să simți. Versurile pieselor ei sunt încărcate de atâta emoție și trăiri interioare, încât te face să te îndrăgostești de muzica ei.

akua-naru-awake-festival

Publicul de la Awake a primit-o cu drag pe artistă și a cântat cot la cot cu ea. Am reușit să ajung în backstage timpul show-ului ei și mi-ar fi plăcut să vă arăt materialul, însă am pierdut toate videourile de la festival. Am reușit să salvez doar două dintre ele, așa că vă las o frântură din momentul lui Akua Naru de pe scena Awake Festival.

Femeia acesta are o energie de invidiat și un vibe atât de fain! A fost de departe concertul meu preferat din cadrul acestui festival inedit. Nu că alți artiști nu au fost făcut treabă bună, dar ceea ce a reușit să-mi transmită Akua Naru nu a reușit nici un alt artist.

Vă las mai jos o parte dintre pozele pe care le-am realizat la Awake Festival. Sper să placă și pseudo clipulețul recuperat. 🙂

akua-naru-awake-festival

akua-naru-awake-festival

akua-naru-awake-festival

akua-naru-awake-festival

akua-naru-awake-festival

Va mai urma articol despre întregul festival zilele următoare!

xoxo

 

2 Replies to “Akua Naru la Awake Festival”

  1. Valeria Chertes says: septembrie 10, 2018 at 11:25 pm

    Foarte frumos,mi-ar fi plăcut să o ascult

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*