Ajută-ți tenul să zâmbească cu coenzima Q10!

nivea-coenzima-q10

Ladies, cred că ați auzit măcar o dată-n viață de coenzima Q10. Fie că a fost într-o reclamă la TV, la radio, la o prietenă sau ați citit pe internet. Dar știți cât este de important să o folosim?

Ne multe ori ne confruntăm cu un ten bătrânicios și asta din cauza expunerii la soare fără să purtăm SPF, din cauza fumatului, a alergenilor din alimente sau, pur și simplu, din cauza faptul că nu ne îngrijim tenul corespunzător.

nivea-coenzima-q10

Astfel apar ridurile, petele sau imperfecțiunile pe ten, iar pielea își pierde din elasticitate și hidratare.

Coenzima Q10 prezentă în produsele de skin care ne ajută să ne menținem o piele frumoasă, tânără și sănătoasă, fiind un puternic antioxidant. Corpul nostru produce coenzima Q10 în mod natural, iar celulele noastre se folosesc de această substanță pentru a genera energie absolut necesară întreținerii și creșterii celulelor. Ei bine, după o anumită vârstă, corpul nostru produce o cantitate din ce în ce mai puțină de coenzima Q10, de aceea e necesar să ne ajutăm de produsele de îngrijire pentru a ne ajuta organismul în acest sens.

nivea-q10-power

Nivea Q10 Power este o gamă pe care am descoperit-o recent pe Notino și care îmi place foarte mult. Am atât crema de zi, cât și pe cea de seară. Mai mult decât atât, crema de zi are și SPF 15, which is awesome!

Crema de zi Nivea Q10 Power este recomandată pentru tenul mixt. Are o formulă non grasă, neuleioasă, iar textura sa duce ușor înspre gel. Folosită frecvent, lasă pielea vizibil mai netedă, reduce ridurile și previne formarea ridurilor noi și ajută la creșterea cantității de creatin și coenzima Q10 în organism.

coenzima-q10

De asemenea, e o bază perfectă pentru machiaj, intră rapid în piele și menține tenul hidratat întreaga zi, fără să îți simți tenul încărcat sau plin de sebum.

Ajută-ți tenul să zâmbească cu coenzima Q10!

One more thing, Nivea are produse de îngrijire care conțin coenzima Q10 și pentru corp. Pe acelea nu le-am încercat încă, dar va urma.

Voi folosiți produse ce conțin acest ingredient? Dacă nu, v-am convins să o faceți de acum înainte?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*