Ai rezolvat cu lista de cadouri de Crăciun?

idei-cadouri-de-crăciun

Hei, tu! Cum stai cu timpul? Ai rezolvat cu lista de cadouri de Crăciun? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci te felicit. Înseamnă că te-ai organizat bine anul acesta și nu mai trebuie să cutreieri magazinele și mall-urile.

Dacă răspunsul este negativ, atunci mare atenție. Ca să eviți un toc în torace sau vreun UGG blocat printre dinți atunci când vei fi călcat la propriu în picioare de ceilalți zăpăciți în căutare de cadouri de Crăciun, te învață sarcastica ce să faci.

cadouri-de-crăciun-notino

Dacă vrei să ai ce pune sub bradul de Crăciun, secretul este să nu mergi tu după cadou, ci să vină cadoul la tine. Te întrebi cum vine asta? Simplu: o rezolvi din taste! Te așezi frumușel în fața calculatorului, intri pe notino.ro și dai un search după cadouri de Crăciun.

Campania de sărbători de pe Notino îți oferă nu numai prețuri avantajoase și o reducere de 10% dacă folosești codul Crăciun, ci și o paletă uriașă și diversificată de produse, toate puse frumos pe categorii.

Fie că ești în căutarea unui cadou parfumat sau un set de voiaj, seturi de cosmetice sau seturi de călătorii, set pentru manichiură, pensule sau poate un dispozitiv Foreo, le găsiți pe toate în același loc.

cadouri-de-craciun

Notino a pregătit seturi drăguțe foc pentru toate categoriile de vârstă și pentru toate gusturile. Preferatele mele sunt seturile Beauty Surprise Christmas Cracker din categoria cadouri pentru femei. Mi-aș face un brad doar cu aceste „bombonici”.

De asemenea, dacă ai două mâini stângi și nu te pricepi să ambalezi drăguț cadouri de Crăciun sau, pur și simplu, nu îți place să faci asta, Notino îți sare în ajutor prin serviciul ambalare cadou. Nu numai că vei avea un cadou super, dar va fi și ambalat într-un mod awesome și original. Tu nu trebuie decât să-l pui sub brăduț sau să-l expediezi la adresa dorită.

Dacă vrei să ieși și mai mult în evidență, poți opta să gravezi un mesaj pe cadoul ales. Fie că e un parfum, un ruj, o paletă de farduri sau orice altceva, îți poți pune amprenta pe cadoul oferit.

Și acum pentru că e târziu, iar spiridușii Moșului lucrează la foc continuu, spor la cumpărturi! Asta în cazul în care nu ai luat cu asalt deja tastatura.

Așadar, ai rezolvat cu lista de cadouri de Crăciun? Eu nu chiar…

6 Replies to “Ai rezolvat cu lista de cadouri de Crăciun?”

 1. Valeria Chertes says: decembrie 16, 2019 at 1:26 am

  Foarte buna ideea cu gravatul.

  1. madmoiselle says: decembrie 16, 2019 at 1:22 pm

   Da, și mie îmi place! 🙂

 2. Trandafir Mihaela Anabela says: decembrie 16, 2019 at 9:58 am

  multumiim pt recomandare, eu i.am comandat fetitei mele la reducere de pe noriel doua jocuri de creație cu plastelina, si cam atat, nu ma stresez pt nimeni altcineva

  1. madmoiselle says: decembrie 16, 2019 at 1:23 pm

   Foarte bine faci! 😀

 3. Loredana Maria says: decembrie 16, 2019 at 11:45 am

  Încă nu am rezolvat lista cu cadouri pt craciun, mi se pare o idee foarte frumoasă aceea de a grava cadou pt ce-i dragi, mersi ptr sfaturi am să tin cont de ele 😘🎁

  1. madmoiselle says: decembrie 16, 2019 at 1:23 pm

   cu mare drag! te pup! spor la cumpărături!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*