Afterhills 2019 revine cu mici schimbări

afterhills-2019

Afterhills 2019 revine cu mici schimbări. Dacă până acum Afterhills era cel care deschidea, practic, sezonul festivalurilor, anul acesta data festivalului s-a schimbat. Așadar, cea de a treia ediție Afterhills nu mai are loc la final de mai, ci la final de august. Din câte am văzut, această schimbare nu prea a fost pe placul festivalierilor, însă sunt sigură de faptul că organizatorii au avut un motiv bine întemeiat pentru acest lucru. Data oficială pentru Afterhills 2019 este 23-25 august, așa că, save the date în calendarul vostru!

Spuneam că vor fi mici schimbări, astfel că cea de-a doua schimbare se referă la locație. Încă nu am aflat locația, cert este că va fi ceva diferit față de până acum. Sunt foarte, foarte curioasă să văd la ce s-au gândit organizatorii și cum vor amenaja spațiul.

afterhills-festival-2019

Tematica ediției din acest an va fi Bloom, concept care marchează, probabil, și schimbările despre care v-am povestit mai sus. Anul trecut, tematica festivalului a fost Dreamers, ediție în care Afterhills a stabilit și cel mai mare record mondial. A construit cel mai mare dream catcher ever!

Îmi pare rău că am ratat ediția trecută. Anul acesta mi-am propus să merg la cât mai multe festivaluri, sper să și reușesc.

Afterhills, deși se află abia la a treia ediție, a strâns peste 100 000 de festivalieri, atât din România, cât și din alte țări. Mă bucur că și în Moldova mea există un festival de muzică atât de frumos! Organizatorii pregătesc surprize mari, așa că vă sfătuiesc să stați cu ochii pe pagina lor de Facebook și Instagram.

Până una alta, vă las aftermovie-ul din vară. În caz că vă e dor de good vibes, muzică faină, vară, soare, baloane de săpun și artiști mișto!

Afterhills este și o oportunitate excelentă de a face voluntariat. În cazul în care ți-ai propus să faci voluntariat în această vară, te poți înscrie în programul festivalului. Cu siguranță vei pleca cu prieteni noi și vei avea parte de distracție maximă în timp ce vei lucra.

Ne vedem la Iași?

Sursă foto: Facebook Afterhills

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*