Afonă în modă, am the ANSWEAR la țendințele 2019

trendurile-2019

Disclaimer. Sunt afonă în modă. Nu mă număr printre drăguțele care mănâncă modă pe pâine și nici măcar nu știu care sunt tendințele 2019. Cu toate acestea, nu am nici o problemă să-mi dau cu părerea atunci când văd că tot poporul aderă la un trend și ies pe stradă îmbrăcați la fel de zici că-s trași la xerox. Trend, trend, dar amprenta personală unde-i?

Într-un timp erau la modă tenișii cât mai rupți și din cale afară de murdari. Dacă îți permiteai aroganța de a ieși din casă cu o pereche de teniși noi, deveneai brusc subiectul principal de discuție a tuturor criticilor de modă amatori din orașul tău. Ba chiar era riscul de a apărea pe stories la micuțele fashioniste, drept exemplu Prost Încălțat. Bine că aflasem și eu, întâmplător, de acest trend și nu am mai aruncat banii pe Superglu. Ba mai mult, i-am luat la toate festivalurile, la țară la bunici, la cățărări ca să fiu sigură că-s suficienți de zdrențuroși și murdari ca la carte.

Noul trend care face ravagii în 2019

Ei bine, dacă acest trend a cam dispărut, altul i-a luat locul. Ciocatele. Scurte, lungi, brodate, cu toc mai mare, mai mic, mai gros, mai subțire, transparent…ai de unde alege. Le vezi în picioarele tuturor domnișoarelor, combinate cu cele mai ciudate articole vestimentare care, atenție, sunt și ele în tendințele 2019.

Retina mi-a fost grav avariată când am văzut o frumoasă domnișoară purtând ciocate cu toc pătrat și sclipici, fustă maxi cu imprimeu floral, bluză tricotată neon și o geantă cu imprimeu de piele de crocodil. Mai avea nevoie de o eșarfă în carouri și putea lejer lua titlul Miss Trend 2019. Mai conta că arăta totul ciudat pe ea? Sau că silueta ei nu era potrivite pentru ciocate de lungime medie? Sau că fusta maxi o făcea să pară un balon ambulant? Răspund tot eu, căci voi nu puteți. Nu, nu mai conta.

botine-dama-answear

Nu știu de unde această obsesie în rândul femeilor și de ce sunt ele leșinate după ciocate, dar cam aceasta e pura realitate. Să nu mai zic faptul că aceste tipuri de încălțăminte nu avantajează orice siluetă. Dar, hei, ce mai contează aspectul fizic când te încadrezi în tendițele 2019?

Umila mea recomandare, dragi iubitoare de modă, este să vă luați o pereche de botine din categoria botine damă de pe Answear. Sunt o mulțime de modele frumoase de botine, cu siguranță veți găsi ceva pentru stilul vostru, dar și pentru silueta voastă. În plus, garantez faptul că veți fi diferite și vă veți încadra în trendurile actuale. Ce spuneți, fetelor, încercăm?

Carourile, trendul meu preferat

Deși sunt afonă în modă, am o mică slăbiciune pentru una din tendințele 2019. Carourile. Ok, admit: le iubesc. Indiferent că sunt prezente pe fuste, rochii, pantaloni, sacouri, paltoane, șosete, mănuși, botine. Sau umbrele. Sau, de ce nu, pe genți? De exemplu, această minunăție de geantă damă Parfois.

geantă-damă-answear

Nu contează dacă acestea sunt în culori vii sau neutre. Nu contează nici dacă sunt clasice, în stil scoțian sau buffalo. Carouri să fie!

Un motiv în plus pentru care iubesc carourile este pentru faptul că acest imprimeu se găsește și în trendurile bărbătești din acest sezon. Ce poate fi mai cute decât să scoți la plimbare sacoul iubitului tău? Oh wait, nu am iubit! Mă rog, astea-s detalii, nimic nu m-ar împiedica să ies îmbrăcată cu sacoul roșu de mai jos, în carouri. Who cares că e de bărbați? E genial de frumos și îmi dă un vibe tare fain!

sacou-carouri-bărbați

Acum curiozitatea mea e maximă. Care dintre tendințele 2019 le vreți dispărute cu desăvârșire și care sunt acelea la care nu ați renunța nici în ruptul capului?! Vreau să citesc părerile voastre în secțiunea de comentarii!

Articol scris pentru prima probă din SuperBlog 2019!

13 Replies to “Afonă în modă, am the ANSWEAR la țendințele 2019”

 1. Valeria Chertes says: octombrie 2, 2019 at 2:11 am

  Foarte frumos,felicitări și succes!

  1. LORENA ANAMARIA ZAMFIR ANAMARIA ZAMFIR ANAMARIA ZAMFIR ANAMARIA ZAMFIR says: octombrie 2, 2019 at 8:36 am

   Felicitări!💖💐

  2. madmoiselle says: octombrie 2, 2019 at 8:13 pm

   saru-mana! 😀

  3. Daniela says: octombrie 14, 2019 at 10:40 pm

   N-am purtat in viata mea ciocate si nici nu cred ca o voi face vreodata.Nu le vad rostul! Sunt greu de asortat si iti fac si piciorul sa arate urat.Dacă ar dispărea cu totul n-ar fi o pierdere pentru mine(cu tot cu slapii cu puf).

   1. madmoiselle says: octombrie 17, 2019 at 10:25 am

    ohh da, șlapii cu puf! :)) deja-s pe ducă!

 2. Maria Maria says: octombrie 2, 2019 at 8:27 am

  Îmi place cum ti-a iesit felicitări draga mea si mult succes in continuare 🥰😘

  1. Marinescu Constantina Cristina says: octombrie 2, 2019 at 12:31 pm

   Eu as renunța definitiv la ciocate, le urăsc, ador carourile și îmi place ca se găsește pe orice obiect vestimentar! Felicitări pentru articol și mult succes în continuare!

   1. madmoiselle says: octombrie 2, 2019 at 8:10 pm

    Mulțumesc mult 🙂

  2. madmoiselle says: octombrie 2, 2019 at 8:12 pm

   mulțumesc frumos! 🙂

 3. LORENA ANAMARIA ZAMFIR ANAMARIA ZAMFIR ANAMARIA ZAMFIR says: octombrie 2, 2019 at 8:35 am

  Felicitări!💖💐

 4. Trandafir Mihaela Anabela says: octombrie 2, 2019 at 9:58 am

  vaai, ai pus punctul pe I 👏👍 good job, si eu sunt afoana, dar zau ca urasc ca tre sa suport unele tendinte idioate in moda si sa fiu criticata ca nu ma imbrac la fel 😒 o idiotenie zau, dar îmi plac botinele recunosc, si eu am o pereche de acu3 ani luata😅inca e buna,e de iarna deci, deaia e inca trainica

 5. Roman Nicoleta Ana Maria says: octombrie 2, 2019 at 1:59 pm

  Un articol foarte frumos!felicitări draga mea si mult succes iti doresc🙏💝😍😘

  1. madmoiselle says: octombrie 2, 2019 at 8:11 pm

   mulțumesc tare frumos! :*

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*