Acum pot să-mi fac și eu bucle drăguțe

ondulator-rowenta

Acum pot să-mi fac și eu bucle drăguțe grație ondulatorului Rowenta Premium Care Steam Curler. Este un ondulator cu abur care promite bucle naturale și rezistente.

ondulator-rowenta

Specificații ondulator Rowenta Premium Care Steam Curler:

 • are 3 timpi de setare a timpului (5, 8 sau 10 secunde)
 • reglarea temperaturii între 130 – 200 de grade
 • are o tehnologie avansată hydraboost care garantează o difuzie uniformă și delicată a aburului
 • păstrează până la 98% din hidrarea părului
 • are un înveliș cashmere keratin cu ulei de argan care previne supraîncălzirea acestuia și nu atacă firul de păr

ondulator-rowenta

Eu am un fir de păr super capricios, iar buclele îmi rezistă doar atunci când merg la salon. Eu am mai spus asta, am două mâini stângi și nu prea să fac bucle. Not anymore, dear friends!

Ondulatorul Rowenta Premium Care Steam Curler este super ușor de folosit. Se încălzește foarte repede și, în funcție de timpul pe care îl setezi (5,8 sau 10 secunde), obții niște bucle naturale și rezistente. Când buclele sunt gata, vei auzi un mic bipăit.

Până aici parcă pare un ondulator obișnuit. Iei șuvița de păr, o rulezi, aștepti câteva secunde și, bam! – ai bucla gata. Dar nu e chiar așa. Inovația acestui ondulator Rowenta este reprezentată tehnologia Hydraboost, adică de căpăcelul acela albastru (care este, de fapt, rezervor pentru apă) care face o treabă minunată. Apa din rezervor se trasformă în aburi și se distribuie uniform pe lungimea firului de păr, păstrând până la 98% din hidratarea părului. Mi se pare un lucru super!

ondulator-rowenta

Un al lucru absolut awesome este învelișul Cashmere Kerarin cu ulei de argan care protejează părul și previne deteriorarea lui. Ba mai mult, îl lasă moale și strălucitor. Și acum vă întreb: cum să nu iubiți noul ondulator Rowenta Premium Care Steam Curler? Cum?!

Am avut mici emoții prima dată când am folosit acest ondulator, însă m-am descurcat fără probleme. Și dacă vă gândiți că „ce să mă mai complic să torn apă în rezervor, oricum buclele sunt bucle”, să vă zic ceva: efectul nu este deloc la fel!

Eu am avut ceva dificultate în a desface rezervorul de apă al ondulatorului, dar din câte am înțeles, numai eu am avut această problemă. Dacă pățiți și voi la fel, să nu vă fie frică să insistați. Secretul e să apăsați și să îl rotiți! 🙂

Voi pregăti și un clip pe canalul meu de Youtube foarte curând. Stay tuned!

P.S. Ondulatorul Rowenta Premium Care Steam Curler este disponibil în magazinele online emag, altex si flanco și costă aproximativ 189 de lei!

xoxo

6 Replies to “Acum pot să-mi fac și eu bucle drăguțe”

 1. Marinescu Constantina Cristina says: septembrie 8, 2018 at 9:27 am

  Super, mulțumim pentru recomandare 😘 chiar aș avea nevoie de un astfel de ondulator 😊

  1. madmoiselle says: septembrie 9, 2018 at 11:01 pm

   este super fain și nici nu este așa scump! :*

 2. Valeria Chertes says: septembrie 8, 2018 at 3:53 pm

  Multumim pentru recomandare.

  1. madmoiselle says: septembrie 9, 2018 at 11:00 pm

   cu mare drag :*

 3. Sery Andreea says: septembrie 9, 2018 at 8:53 pm

  Multe fete mi-au spus că este buna😍 Multumim pentru recomandare 💖

  1. madmoiselle says: septembrie 9, 2018 at 10:59 pm

   Așa este 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*