Acordă timp și atenție tenului tău

gomaj-facial

Acordă timp și atenție tenului tău este sfatul pe care ți-l dau ție, dar e valabil și pentru mine. Fii atentă la cerințele lui și încearcă să-i oferi fix ce are nevoie. Nu mai mult, nu mai puțin.

Dacă are nevoie de hidratare, păi oferă-i hidratare. Dacă ai un ten cu probleme, aplică un tratament specific tenului cu probleme. Oferă-i tenului tău ce are nevoie, nu ceea ce e drăguț. Nu ceea ce e nou apărut pe piață. Nu ceea ce fancy. Bine, acum un produs de care ai nevoie poate să se întâmple să fie drăguț, nou ieșit pe piață sau fancy, dar ați înțeles voi ideea.

Una dintre greșelile pe care le facem noi, femeile, este că uităm să folosim un gomaj facial. Un pas esențial pentru un ten frumos, sănătos și curat este exfolierea. Așa că, data viitoare să nu mai uităm să aplicăm un gomaj facial, ok?

gomaj-facial

Și, apoi, o altă greșeală frecventă la femei este hidratarea. Sau, mai bine spus, lipsa ei. Chiar dacă avem ten normal, sensibil sau mixt, trebuie să ne hidratăm corespunzător. Indiferent că folosim o cremă, un ser sau un tonic facial, important este să ne hidratăm tenul.

Eu am început să folosesc de puțin timp gomajul și tonicul facial de la Cosmetice Jolie și tare faine sunt. De două ori pe săptămână aplic gomajul facial cu semințe de căpșune, iar tenul este vizibil mai curat. L-am pus strategic în baie, astfel să nu uit de acest pas important pentru îngrijirea tenului.

gomaj-facial-cosmetice-jolie

Arată ca un gem de căpșuni și miroase excelent. Are o textură destul de solidă, deci nu îl pot întinde pe pâine. Glumesc, glumesc. Promit să nu-l mănânc, deși arată senzațional. So, deși este solid, nu e agresiv absolut deloc cu tenul. Este un produs cu ingrediente 100% naturale, mai exact 4 la număr. Zahăr brun, ulei de migdale dulci, pudră de flori de hibiscus și, of course, semințe de căpșuni.

Vestea bună, pardon, excelentă, este că acest gomaj facial este potrivit tuturor tipurilor de ten. Are 70 g, dar dacă îl păstrezi la rece aka în frigider, te poate ține mult timp. Raportul calitate-preț este excelent și poate fi achiziționat de aici.

tonic-facial

Până să primesc tonicul facial de la Cosmetice Jolie, nu prea dădeam importanță acestui produs. Mi se părea un moft și nu o necesitate. Daaaar, m-am înșelat. Tonicul facial cu apă de trandafir și aloe vera este un produs must have, mai ales în sezonul cald. Este foarte practic și delicat cu pielea.

Și acest produs are la bază patru ingrediente: extract de castravete, apă de trandafiri, panthenol și gel de aloe vera. Toate aceste ingrediente, în traducere, înseamnă hidratare și revigorare. Așadar, după demachiere, un tonic facial este produsul care te asigură că toate impuritățile au fost eliminate, astfel că poți aplica liniștită o cremă hidratantă.

Acest produs poate fi folosit ori de câteva ori simți nevoia, chiar și în timpul zilei.

Acordă timp și atenție tenului tău, căci și echipa Cosmetice Jolie acordă timp și atenție ca produsele pe care tu le achiziționezi să fie de calitate, cu ingrediente naturale.

Tell me, it’s  deal?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*