A început Comedy Cluj 2018

comedy-cluj-2018

Ieri a început Comedy Cluj 2018!

Vineri, 12 octombrie 2018 s-a dat start ediției cu numărul 9 al Festivalului Internațional de Comedie. Programul din prima zi a festivalului ha-haios (mi-a plăcut mult acest joc de cuvinte) nu a fost încărcat, însă m-a surprins într-un mod foarte plăcut.

comedy-cluj-2018

Începând cu ora 19 am participat la Gala de Deschidere Comedy Cluj la Cinema Florin Piersic. Am făcut cunoștință cu cel simpatic și amuzant Cameleon din Cluj. Ba mai mult, este un dansator desăvârșit. Dacă veniți la proiecțiile din cadrul festivalului Comedy Cluj, veți avea șansa să îl cunoașteți și să vă împrieteniți cu el. Îl puteți găsi la cinematografele și locațiile partnere festivalului: Cinema Florin Piersic, Cinema Victoria, Teatrul Național și Urania. Să vă mai spun ceva, uneori e posibil să îl vedeți să-n trafic, în mașina oficială a evenimentului!

comedy-cluj-2018

Gala de Deschidere Comedy Cluj 2018 a început cu un show de improvizație. IMPROvertiții au făcut senzație cu joculețele lor. Mie îmi plac mult show-urile de improvizație, sunt cel mai mare fan, iar echipa IMPROvertiții au făcut o treabă excelentă.Dacă i-ați ratat să știți că mai există un show de improvizație duminică, 21 octombrie. Consultați programul festivalului aici pentru a afla mai multe detalii.

Apoi a urmat un cineconcert, o chestie nouă pentru mine. Tony Berchmans este omul talentat care a încântat publicul clujean cântând live la pian coloana sonoră pentru comedy shorts. Nu-s prea mare fană shorts, dar echipa Comedy Cluj au făcut o alegere foarte bună pentru Gala de Deschidere de ieri.

comedy-cluj-2018

Astăzi urmează să merg la ROAST-ul lui Mircea Bravo – un eveniment caritabil. Abia aștept să văd cine și cum va face mișto de Mircea Bravo. Am mai urmărit ROAST-uri online, însă e prima dată când particip la unul și mă bucur de faptul că Comedy Cluj mi-a oferit această oportunitate.

Dacă sunteți fani stand up comedy, vă invit și pe voi să participați la eveniment, cu atât mai mult cu cât e caritabil! Banii strânși de la acest eveniment vor merge către asociația YUPPI.

comedy-cluj-2018

Ne vedem deseară?

xoxo

 

3 Replies to “A început Comedy Cluj 2018”

 1. Marinescu Constantina Cristina says: octombrie 13, 2018 at 9:49 pm

  Ce frumos 😍 mă bucur pentru tine ❤️

  1. madmoiselle says: octombrie 14, 2018 at 12:26 pm

   Mulțumesc mult! Pupici

 2. Sery Andreea says: octombrie 14, 2018 at 8:41 pm

  Frumos 🤗❤ Sper sa te distrezi 😘😘

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*