awake

Hei, it`s on! A început Awake Festival!

Aflat la cea de a doua ediție, Awake Festival transformă Domeniul Teleki într-un spațiu frumos, de poveste! Iar cine mai spune că azi începe „doar un alt festival de muzică”, ei bine, vă spun eu că nu e chiar așa. Awake Festival e mai mult decât un festival de muzică!

E un festival cu oameni frumoși, talentați și creativi, iar unde sunt oameni talentați și creativi, vreau și eu. E un festival care aduce arta într-un singur loc: pictura, sculptura, muzica, actoria și designeri. E un festival care promovează frumosul și încurajează tinerii talentați. Ceea ce fac ei mi se pare super tare!

Începând de azi, nume importante vor urca pe scena Awake Festival. Un must see, din punctul meu de vedere, sunt: Akua Naru, Wilkinson, Makeeba, Vlademir, James Zabiela, The Subways. Dacă vreți să dați de mine în cadrul festivalului, știți la ce artiști trebuie să fiți atenți. 🙂 Atât programul, cât și scena pe care vor urca poate fi văzute aici. Line up-ul AWAKE mi se pare foarte fain și bine structurat. Sunt plăcut surprinsă!

Pentru mine este prima dată când particip la acest festival și sunt foarte încântată. Chiar acum, în timp tastez aceste rânduri, mă aflu în drum spre Mureș pentru a-mi lua acreditarea. Happy me!

Fiind primul festival boutique din România, Awake Festival se numără printre festivalurile pe care trebuie să nu le ratezi în această vară. Abia aștept să văd decorurile spectaculoase și surprizele pe care organizatorii le-au pregătit pentru noi.

Ia-ți prietenii vino să vezi cea mai mare expoziție ARTDOOR  – Concursul de Artă Contemporană şi Tabăra de Creaţie Artdoor, din România. ARTDOOR este un concurs internațional de opere de artă care va genera zeci de obiecte de artă de mari dimensiuni care vor fi amplasate la intrarea din festival.

Și încă o chestie faină: cea de a doua ediție AWAKE Festival este o ediție tematică – New Funky Royals. Yay!

Let`s have some fun being AWAKE!

Sursa foto: AWAKE Facebook

One Reply to “A început Awake Festival”

  1. Marinescu Constantina Cristina says: august 17, 2018 at 8:31 pm

    Distracție plăcută 😍 aștept impresii despre cum a fost la festival 😉

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*