Cea mai frumoasă ediție The Woman de până acum

the-woman

Cea de-a opta ediție a conferinței de leadership feminim The Woman a fost una excepțională. A fost de departe un eveniment reușit, cu speakeri inspiraționali și momente tare drăguțe. După cum probabil știți, evenimentul a avut loc la Wonderland Resort Cluj. A fost, din punctul meu de vedere, cea mai bună alegere ever pe care organziatorii au putut-o face. Astfel, sala a fost aerisită, iar participanții au beneficiat de suficient spațiu personal. În plus, a fost loc special dedicat mămicilor cu bebeluși, ceea ce a fost apreciat atât de mame, cât și de ceilalți participanți. A fost cea mai frumoasă ediție the Woman de până acum!

the-woman

Am apreciat și spațiul dedicat networking-ului și activărilor de brand din cadrul evenimentului. Foarte bine gândit și organizat. Fe-li-ci-tă-ri! Și terasa frumos amenajată de IQOS a fost apreciată atât de participanții fumători, cât și cei care doreau să facă poze drăguțe. Bineînțeles că am profitat și eu de frumosul decor și m-am tras în poză. 🙂 Singura parte proastă e evenimentului cafeaua. Bine, nu cafeaua în sine, căci ea a fost senzațională. Ci faptul că a fost un singur coffee corner Meron. Cred că s-ar fi putut amplasa două stand-uri Meron pentru a se evita cozile la cafea. Daaar, am putut trece peste acest aspect. iar ca o mică sugestie pentru ediția următoare, o degustare de vin ar fi foarte apreciată. 🙂

the-woman-2019

Și acum, să trecem la speakeri. Vă jur că nu am mai ascultat discursurile speakerilor la conferințe cu așa interes și entuziasm de foarte mult timp. Foarte mult timp! Speakerii aleși în această ediție The Woman au fost geniali. În afară de Irina Rimes nu cunoșteam de nimeni, nu auzisem de aceste femei și habar nu aveam cu ce se ocupă. Fiecare dintre ele, însă, m-au inspirat și emoționat în egală măsură. Mi-a plăcut tonul cald și blând al Ioanei Enache. Mi-am bucurat de carisma Irinei Nistor. Am apreciat curajul și naturalețea Ionelei Năstase și am iubit dedicarea și implicarea lui Dite Dinesz. M-am bucurat mult să descopăr aceste femei și poveștile lor de viață și, mai mult decât atât, să învăț din experiențele lor.

the-woman

O altă noutate de la această ediție a conferinței de leadership feminim a fost Gala Premiilor The Woman. Mi se pare o inițiativă super faină deoarece sunt multe femei care fac lucruri șmechere, dar nu sunt destul mediatizate sau apreciate. Astfel că, premiul pentru Badass Woman a mers la Giulia Anghelescu. Premiul pentru Lifetime Career Award a mers la Irina Nistor. Xonia Muntean a luat premiul Millennial Leader Award, cu unul dintre proiectele sale. Și Mirela Retegan, femeia din spatele echipei Gașca Zurli, a luat un premiu. Mai exact, The Most Appreciated Leader Award. Cred că toată lumea e de acord cu acest premiu, right?

the-woman-speakeri

the-woman-speakeri

Și momentul Christinei Van Loo a fost special și spectaculos. Și momentul artistic oferit de Ecco Shoes a fost apreciat de public. La fel de așteptat și apreciat moment a fost cel al Irinei Rimes. O prezență caldă și prietenoasă, cu o voce fantastică.

 

the-woman

ecco-shoes-the-woman

the-woman-balet

 

Organizatorii The Woman au anunțat deja data următoarei ediții. Save the date: 19 martie 2020. Ce spuneți, ne vedem The Woman ediția a noua?

geta-un gureanu

P.S. Mulțumei Ștefanei aka Lensis Photography pentru pozele superbe și montajul acestui clip. Enjoy! 😀

blogger-the-woman

the-woman-2019

the-woman

the-woman-2019

the-woman

 

6 Replies to “Cea mai frumoasă ediție The Woman de până acum”

 1. Trandafir Mihaela Anabela says: aprilie 8, 2019 at 6:27 pm

  intradevar binemeritate aceste premii doamnelor😍 mi.a placut si dincum sa vazut din storyuri si clipul tau de pe youtube dar acolo clar a fost si mai woaw atmosfera….super acest eveniment😍 o initiativa tare buna

 2. Roman Nicoleta Ana Maria says: aprilie 8, 2019 at 6:38 pm

  Ma bucur pentru tine ca ai avut ocazia sa mergi acolo,un eveniment frumos! Mi a placut foarte mult tinuta ta!

  1. madmoiselle says: aprilie 10, 2019 at 9:52 am

   Mulțumesc mult! :*

 3. Valeria Chertes says: aprilie 8, 2019 at 9:18 pm

  O locație foarte frumoasa.

  1. madmoiselle says: aprilie 10, 2019 at 9:51 am

   Da, e foarte frumos acolo. 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*