”Fericirea nu e ceva gata făcut, ea vine din faptele tale!” Dalai Lama

images (2)

Fericirea nu este un produs pe care-l poți achiziționa dintr-un magazin; nu o găsești nici în buticul de pe colțul străzii și nici în mall. Fericirea nu este un obiect cool, un must have în sezonul primăvară – vară, nu o găsești nici măcar în Limited Edition. Fericirea nu este o rochie pe care o moți modifica după preferințe sau o poți accesoriza după chef; nu-i poți modifica mărimea, nici nu-i poți controla impactul pe care-l va avea asupra ta și asupra celor din jurul tău. 

images (1)Fericirea este o alegere. Depinde de tine dacă alegi să fii fericit sau alegi să te pierzi în frustrare și tristețe. Fericirea nu vine din faimă, avere sau alte persoane, fericirea vine din faptele tale. Sau mai bine zis, fericirea este un efect, o reflexie a faptelor tale. Pentru că nu poți să ai inima plină de ură, frustrare și să fii fericit; nu poți să fii egoist, răutăcios și să fii fericit. 

Vorbește frumos cu ceilalți, ascultă-i și oferă-le ajutorul tău. Evită comparațiile sociale și nu da vina pe altul pentru eșecul tău. Visează, mulțumește și zâmbește. 

Fericirea nu este un drept al tău, este o răsplată pentru alegerile pe care le faci. Este un sentiment ce ne face umani. Fericirea este o combinație de elemente pe care doar tu o știi: dacă alegi chestii superficiale, ai mari șanse ca cineva să-ți ”spargă” codul..dacă alegi cu inima, atunci tu ai controlul deplin.  Fericirea poate fi fragilă atâta timp cât faptele noastre sunt nesigure, atâta timp cât alegerile noastre sunt incerte și nu avem curaj să spunem ce vrem cu adevărat. 

images

Nu lăsa cheia fericirii tale în buzunarul altei persoane!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*