6 motive pentru care iubesc vara

6-motive-pentru-care-iubesc-vara

Vara este anotimpul meu preferat și asta nu pentru că sunt născută în luna August.

Chiar dacă ne plângem de zilele caniculare și trebuie să facem zeci de dușuri pe zi, vara e frumoasă. Pardon, e adorabilă! Tot ce se întâmplă vara parcă e mai frumos, mai viu, mai interesant. Iar azi, pentru că e oficial ultima zi de vară, am decis să scriu un articol cu 6 motive pentru care iubesc vara.

Așa că, iată cele 6 motive pentru care iubesc vara de nu mai pot!

6-motive-pentru-care-iubesc-vara

Este sezonul în care mâncăm cele mai delicioase fructe. Evident, nu se putea să nu încep cu mâncare. Este destul de târziu, iar acesta e un semn că stomacul meu își cere drepturile! Revenind la subiectul nostru, vara ne oferă cele mai bune și apetisante fructe: pepene, căpșune, cireșe, vișine, etc! Cum să nu iubești vara, cum?

6-motive-pentru-care-iubesc-vara

Este sezonul festivalelor. Da, cele mai cool festivaluri au loc vara. Summer Waves, Electric Castle, Untold, Awake, Summer Well…sunt doar câteva dintre cele mai frumoase și mai mari festivaluri de muzică din România. Vara aceasta am reușit să ajung la dintre aceste festivaluri și a fost awesome! Mi-am făcut o mulțime de amintiri drăguțe, prieteni noi și mi-am descoperit noi pasiuni. Thumbs up!

6-motive-pentru-care-iubesc-vara

Zilele sunt mai lungi și mai călduroase. Ceea ce înseamnă că am mai multă lumină naturală pentru poze. Când nu ai de făcut poze, acest aspect nu te deranjează câtuși de puțin. Știu! Dar chiar și așa, e super drăguț să te trezești dimineața și să vezi soarele sus pe cer! Altfel te pregătești pentru job, altfel îți bei cafeaua. Cel puțin, așa e la mine!

6-motive-pentru-care-iubesc-vara

Petreci 90% din timpul tău afară. Asta dacă nu cumva ești anxios sau antisocial. Cumva acest punct se leagă de cel precedent. Fie că alegi să mergi la un picnic, să mergi în parc, să stai într-un hamac în fața blocului, să te plimbi, să mergi la un ștrand sau să stai la o terasă, e fain că poți petrece timp afară. De câte ori nu ați spus „Ce frumos e afară, hai să mergem în X loc!”? Îți e mai mare dragul să fii activ vara!

6-motive-pentru-care-iubesc-vara

Apusuri și răsărituri. Ce e mai fain decât să stai să privești un apus superb cum numai vara vezi? Sau să mergi la un party cu prietenii tăii, iar după ce ați dansat toată noaptea, să vă întâmpine un răsărit absolut gorgeous? Ador să stau să privesc apusul (căci rareori mă trezesc să prind răsăritul), mi se pare una dintre cele mai faine invenții!

6-motive-pentru-care-iubesc-vara

Piele bronzată. Ador să am pielea bronzată, iar vara poți obține un bronz superb în mod natural. Dacă ești o persoană care se bronzează ușor, atunci ești o persoană fericită!

Care e anotimpul vostru preferat și de ce?

xoxo

4 Replies to “6 motive pentru care iubesc vara”

 1. Marinescu Constantina Cristina says: august 31, 2018 at 12:14 pm

  Deși sunt născută iarna, ador vara pentru că pot merge la plajă, pot purta haine scurte, pot sta toată ziua afară și pot mânca multe fructe delicioase culese din propria grădină.

  1. madmoiselle says: august 31, 2018 at 3:06 pm

   Fructe din propria gradina…esti o norocoasa! :*

 2. Valeria Chertes says: august 31, 2018 at 1:37 pm

  Vara este anotimpul meu preferat pentru-ca pot sa stau in curte toata ziua sa admir florile, sa ascult pasarelele, sa stam seara la un gratar pana noaptea tarziu si ar mai fi multe de spus.

  1. madmoiselle says: august 31, 2018 at 3:06 pm

   Asa este, vara poti face de toate 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*