electric-castle

A dat Dumnezeu să termin de scris și acest articol!

Poate vă întrebați de ce am ales acest titlu și nu am postat un articol cu fiecare zi de festival în parte. Ei bine, anul acesta la Electric Castle am avut parte de peripeții, așa că nu am mai putut posta în fiecare zi așa cum am promis.

V-am povestit aici cum a fost în ziua zero, așa că dacă nu ați citit experiența mea la Electric Castle din ziua zero, vă invit să o faceți.

Lăsând problemele tehnice deoparte, experiența de la Electric Castle a fost extraordinară. Greu de descris în cuvinte. Vibe-ul festivalului este atât de fain, oamenii sunt minunați, calzi, deschiși, muzica e bună, atmosfera-i incendiară! Acum înțeleg de ce toată lumea laudă acest festival de muzică și au perfectă dreptate. Electric Castel are ceva ce numai acolo găsești.

Cele 5 zile la Electric Castle au fost de poveste. Apusuri superbe, răsărituri de două ori mai superbe. Uitându-mă printre fotografiile pe care le-am făcut, multe dintre ele sunt doar cu apusuri, respectiv, răsărituri. Sunt super instamabile și mi-am dat seama că îmi place să le pozez. Aș face asta într-una! Ha ha!

Vremea a fost destul de bună cu noi. Astfel că am putut lenevi pe iarbă, am făcut poze, am râs, am cunoscut oameni noi, m-am dat în Royal Wheel și, evident, am ascultat muzică. Îmi pare rău că nu am putut filma și imortaliza fiecare moment așa cum mi-am dorit, dar vă las mai jos o părticică din ce a însemnat Electric Castle pentru mine.

E foarte important să mergi la festival cu gașca de prieteni, dar ce e fain la Electric Castle e că îți poți face foarte ușor prieteni noi. Oamenii sunt atât de faini și prietenoși, nu ai cum să nu pleci de acasă cu prieteni noi, decât dacă ești antisocial. Sau extrem de timid. Dar, din câte am observat, nu se aplică la oamenii care participă la acest festival.

Am participat și la câteva activități. Gerovital te provoca să compui niște rime, Lay`s te invita la un meci de volei în nisip, McDonald`s la o „baie” în piscina lor cu bile. Apreciate au fost și show-urile de stand up comedy sau testul de cultură generală (unde am câștigat și un premiu).

De la Glo am primit un voucher pentru Reverse Bungee Jumping. Până să ajung să mă dau, m-am gândit și răzgândit de un milion de ori. A fost fain, dar mi-a fost și super frică în același timp. Aproximativ o oră după această experiență nu mi-am simțit mâinile și picioarele. Trebuia să te ții foarte bine de niște mânere, iar picioarele trebuiau să fie fixe pe bară. Dacă vă plac senzațiile tari, vă recomand să încercați.

Mai jos vă las câteva dintre pozele făcute de către talentata Oxana la festival.

electric-castle-2018

electric-castle

electric-castle

electric-castle

electric-castle

electric-castle

electric-castle

electric-castle

electric-castle

electric-castle

electric-castle

electric-castle

electric-castle

electric-castle

Vouă cum vi s-a părut această ediție de Electric Castle?

P.S. Primele super early birds sunt deja sold out! Cea de a șaptea ediție Electric Castle va avea un line up mai altfel, așa că vă invit să urmăriți pagina lor de social media. 🙂

xoxo

4 Replies to “5 zile la Electric Castle”

 1. Valeria Chertes says: august 5, 2018 at 2:57 pm

  Doamne cat de minunate sunt pozele, te-ai distrat pe cinste, a fost frumos.

  1. madmoiselle says: august 12, 2018 at 12:25 pm

   Multumesc mult! :*

 2. Marinescu Constantina Cristina says: august 5, 2018 at 10:41 pm

  Foarte frumoase pozele ❤️și eu sper să pot ajunge anul viitor

 3. Primii artiști de la Electric Castle 2019 - Madmoiselle Sarcastique says: noiembrie 20, 2018 at 1:25 pm

  […] Între timp, să ne treacă mai repede timpul, aștept să-mi povestiți cele mai haioase, inedite, interesante momente de la ediția trecută a festivalului. Ce v-a plăcut la nebunie? Ce ați dori să repetați? Sau, din contră, ce ați dori să schimbați la următoarea ediție? Impresiile mele de la ediția trecută EC le găsiți aici. […]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*