5 lucruri pe care oricine le poate face, mai puțin eu

cluj-blogger-madmoiselle-sarcastique

Faptul că am două crengi în loc de mâini, știți deja. Faptul că-s super neîndemânatică, iar este destul de clar. Că-s antitalent la multe chestii banale iar este un lucru bine cunoscut.

Astăzi împărtășesc cu voi 5 lucruri pe care oricine le poate face, mai puțin eu. 

De ce am ales fix pentru azi acest articol? Pentru că e ziua mea de naștere și împlinesc incredibila vârstă de 27 de ani! Pfoaii! Când eram mică (7-8 ani), altfel îmi imaginam că voi fi la 27 de ani. Mai echilibrată, mai serioasă și…căsătorită! De fapt, când citiți voi acest articol, deja am oficial această vârstă și nu mă simt nicicum. Sunt aceeași zvăpăiată, amuzantă (sper eu?!), neîndemânatică și sarcastică persoană.

Și acum să revenim la ideea acestui articol. Ia uitați ce lucruri banale sunt incapabilă să fac la 27 de ani!

01. Să desenez 

Nu mă refer aici la tablouri și chestii complicate, ci la lucruri elementare. Băi nene, deci te sperii! Ador să joc Activity, dar e super complicat când vine să desenez. Ultima dată nu am știut să desenez un termometru! Come on, girl! Oricine poate face asta, eu de ce nu?!

02. Să împletesc părul

Promit că am încercat. Am vizionat sute și mii de tutoriale, am citit articole, am exersat. Nimic. În capul meu totul sens, dar când trebuie să pun în practică…ei bine, cam acolo se oprește totul. Mâinile mele refuză să colaboreze. Sunt ceva de genul „- Hei, Stângă. Stai pe loc. – Tu nu îmi spui mie ce să fac, Dreaptă, ai auzit?!”.  Vreau să învăț să împletesc părul. Și asta acum cât mai pot, nu când ajung la pensie!

03. Să ofer indicații

Ok, aici sunt complet pierdută. Mai ales dacă este vorba de un traseu mai complex. „Mergi drept în față, faci stânga, mergi până la prima intersecție, apoi drepta, treci de KFC, iar stânga, mai urmează o intersecție, mai faci o dată stânga, vei vedea un BT, apoi un magazin pe colț, dreapta…”și deja am obosit. Îmi este greu să vizualizez traseul și mă pierd în detalii. Prefer să te duc eu la destinație decât să stau să-ți explic cum să ajungi acolo. Nu pot să cum alții pot fi foarte expliciți din 3 cuvinte „Mergi pe drumul principal până BT, faci dreapta, după care a doua la stânga.” Deci, data viitoare dacă vrei să mă întrebi cum să ajungi din punctul A în punctul B și înțelegi indicațiile din prima, ar trebui să faci două lucruri. 1. să mă feliciți și 2. Să îmi oferi un premiu! Glumesc. Fără punctul doi!

04. Să fluier

Serios, pot scoate tot felul de sunete ciudate, dar nu să fluier. Și mi se pare atât de simplu! Dar așa cum am specificat mai sus, sunt un antitalent. Punct!

05. Să înțeleg procentajele

Îmi e imposibil. De aceea, atunci când văd prin magazine „40% reducere”, mă cam lasă rece. Trebuie să stau să calculez. Și nu pot face asta în minte. Sau dacă o fac, durează o veșnicie. La mine funcționează sistemul „preț vechi – tăiat – preț nou”. La revedere! Ce atâta procent din preț? Mai ales dacă e un preț din acela dubios cu 175,99. Trăiască Sfântul Calculator și Atotputernicul Google!

Acum că am dat din casă astfel de chestii deloc frumoase, vă rog să mă ajutați să mă simt mai bine lăsând în comentarii lucruri pe care nu le puteți face! Vă mulțumesc!

xoxo

10 Replies to “5 lucruri pe care oricine le poate face, mai puțin eu”

 1. Ștefania Claudia Dăbuleanu says: august 2, 2018 at 1:53 am

  Iuhuuu, ce ma regasesc 😅 doar ca eu fac 24 🤩, eu vad sportul ca pe un dusman si asta ma super enerveaza, trebuie sa imi bag mintile in cap pentru sanatatea mea dusa ca altfel este rau, sper sa reusesc, nu ma pot abtine din ras in momentele serioase 😅 si ooo lista plina, plinuta😅 La multi ani frumosi! 😘

  1. madmoiselle says: august 5, 2018 at 10:21 am

   La ce tip de sport te referi? Multumesc mult pentru urare! Te pup

 2. Mona says: august 2, 2018 at 8:48 am

  La mulți ani frumoși! Să recunoști mereu fericirea și să te bucuri de ea!🤗

  1. madmoiselle says: august 5, 2018 at 10:20 am

   Multumesc din suflet! Te pup

 3. Valeria Chertes says: august 2, 2018 at 9:50 am

  Eu nu as putea nici în ruptul capului să-mi înșel persoana iubita.

  1. madmoiselle says: august 5, 2018 at 10:20 am

   De apreciat! 🙂

 4. Marinescu Constantina Cristina says: august 2, 2018 at 12:20 pm

  La mulți ani! 😘 Să dăm din casă zic: nu mă pricep la desen deloc😁știu să fac cel mai bine inimioare și steluțe 😂😂râd din orice prostie și nu pot sta serioasă, nu știu să mint😁mă bufnește râsul atunci când o fac și chiar dacă am 25 de ani uneori mă comport de parcă aș avea 15 ani! 😘 😘

  1. madmoiselle says: august 5, 2018 at 10:20 am

   Multumesc :* traiasca inimioarele si stelutele! Cheers!

 5. Anna says: august 2, 2018 at 9:38 pm

  La mulți ani😘😘!!!! Nici eu nu pot sa calculez reducerile,doar daca sunt 50% 😂😂 în rest stau cu calculatorul și chiar și acolo mă încurc uneori.. e grele

  1. madmoiselle says: august 5, 2018 at 10:19 am

   E multe si e grele! Stiu, haha!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*