5 lucruri pe care ar trebui să le faci la un festival

5-lucruri-pe-care-ar-trebui-sa-le-faci-la-festival

Vara aceasta a plouat cu festivaluri de muzică și nu numai și m-am gândit că ar fi drăguț să vă las o listă cu 5 lucruri random pe care ar trebui să le faceți la un festival (și nu numai). Anunț publicitar: nu uitați să treceți în calendarul vostru data 8-10 septembrie, căci atunci care loc DAVA Festival! Ne vedem acolo, da? Anunț publicitar încheiat!

Oamenii care participă la festivaluri – cei mai mulți dintre ei – sunt cool și amuzanți. Și cu care te poți distra și cu care îți poți crea multe amintiri drăguțe.  Dacă și tu ai o doză de nonconformism în tine, uite 5 lucruri pe care să le faci în cadrul unui festival și care te vor amuza. Cel puțin, așa sper eu.

Strică pozele oamenilor

Știți persoanele acelea care fac adevărate ședințe foto la festivaluri? Da, și eu mă număr printre ei, datorită blogului, însă acum nu mă refer neapărat la bloggeri, vloggeri, influenceri. Ci la orice care își face mai mult de o poză în același loc, în sute de poziții. Exact, acelor persoane, du-te și strică-le o poză. Dar nu așa, oricum. Încearcă să intri cât mai mult în pielea acelei persoane și să-i imiți poziția corpului și expresiile faciale. Eu așa am făcut de câteva ori la Electric Castle și m-am distrat de minune. Daaar, dacă faceți asta, să nu vă supărați când vi se întoarce „favorul”. Fix cum am pățit și eu.

5-lucruri-pe-care-ar-trebui-sa-le-faci-la-festival

Aici eu am stricat o poză a unui tip. Eu nu-mi puteam face poze deoarece el apărea în cadru, așa că, am început să imit mișcările. Evident, m-am rușinat când el m-a surprins în toată splendoarea, imitându-l. Dar a fost amuzant. Am râs amândoi cu lacrimi. Bineînețeles, a făcut și el fix același lucru, câteva momente mai târziu. În plus, aceasta poate fi o metodă faină și ușoară de a-ți face prieteni noi la festivaluri.

5-lucruri-pe-care-le-faci-la-festival

electric-castle-festival

electric-castle

Sau aici, când omul ăsta nu mă lăsa în nici un chip să-mi fac o poză cu unul dintre mesajele Electric Castle. Acum am o amintire cu el, vrând-nevrând! 🙂

Fă un lucru pentru prima oară

Indiferent care fi acel lucru. Multe dintre festivalurile din România sunt super fain organizate, așa că  posibilitatea de a face ceva pentru prima oară e destul de mare. Asta dacă ai și curaj, desigur! Tot în cadrul Electric Castle, m-am dat pe Reverse Bungee Jumping. A fost demențial!

5-lucruri-pe-care-sa-le-faci-la-festival

5-lucruri-pe-care-sa-le-faci-la-festival

 

Fă o poză cu un Unicorn

Unicorni în sus, unicorni în jos! În ultima vreme numai despre asta aud! Și s-a părut super amuzant când văzut pe acest tip îmbrăcat într-un unicorn și atunci mi-am zis: this is it! Cine mai are poză cu un Unicorn în carne și oase? Alina are! 🙂

5-lucruri-pe-care-le-faci-la-festival

 

Căsătorește-te pentru 24 de ore

Cine a zis că numai de Valentines Day te poți căsători? Anul acesta la Untold a venit cu o ideea de a te căsători cu 24 de ore cu cine voiai tu. Tradițional, netradițional, nonconformist…tu alegeai cum voiai să te căsătorești. Am ales că fac și eu acest pas împreună cu Adriana, prietena mea. Florin, însă, a avut o mireasă cum numai o dată-n viață vezi!

 

Divorțezi în aceeași zi în care te-ai căsătorit

La Untold avut și această variantă. Misterioase sunt căile festivalului și, oricând, se poate întâmpla ceva care să facă să-ți dorești să divorțezi. Bineînțeles, aceasta era o activare de brand și dacă te căsătoreai/divorțai puteai câștiga ceva premii. Eu am făcut-o doar de dragul acestui articol, haha!

Voi cum ați completa această listă? Aștept comentariile voastre mai jos, în secțiunea de comentarii! 🙂

xoxo

Photo credit: Oxana

 

6 Replies to “5 lucruri pe care ar trebui să le faci la un festival”

 1. Marinescu Constantina Cristina says: august 25, 2018 at 1:55 pm

  Mulțumim pentru aceste lucruri minunate, m-am amuzat foarte tare la faza cu căsătoria și mi-a plăcut foarte mult soția lui Florin😂😂era cea mai frumoasă 😍

  1. madmoiselle says: august 25, 2018 at 6:00 pm

   Mă bucur că ți-a plăcut! 🙂 mulțumesc mult pentru apreciere :*

 2. Valeria Chertes says: august 25, 2018 at 2:31 pm

  V-ati distrat de minune, imi place poza cu unicornul.

  1. madmoiselle says: august 25, 2018 at 6:00 pm

   Mulțumeeesc :*

 3. vasile bmw says: octombrie 29, 2018 at 9:27 pm

  Autoarea a uitat sa specifice despre alcool si droguri

  1. madmoiselle says: octombrie 30, 2018 at 12:41 pm

   :)))) aia se face deja.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*