4 produse noi de skincare

cerave-produse-skincare

De curând am introdus 4 produse noi de skincare în rutina mea zilnică. Dacă mă urmăriți și pe social media (dacă nu, mă găsiți aici și aici, mulțumesc frumos!), cu siguranță știți despre ce produse vorbesc. Dacă tot nu v-ați prins, vă dau un indiciu: aceste produse sunt super-mega-uber îndrăgite în SUA. Bine, recunosc, nu este tocmai un indiciu ușor. Al doilea indiciu: aceste produse sunt create de niște medici dermatologi și conțin 3 ceramide.

În cazul în care nu v-ați dat încă seama, este vorba de brand-ul CeraVe. Cele patru produse pe care le-am primit sunt: un gel de spălare hidratant, o cremă hidratantă, un gel de curățare spumant și o loțiune hidratantă. Produsele CeraVe sunt destul de noi pe piața din România, așa că aș dori să vă las și câteva informații generale despre acest brand. Dacă nu vă interează acest aspect, puteți sări peste următorul paragraf și să citiți direct recenzia produselor primite.

cerave-produse-skincare

După cum spuneam mai sus, CeraVe este un brand newyorkez. Toate produsele CeraVe conțin ceramide și acizi grași care au rolul de a repara și întări bariera naturală a pielii. Vă întrebați ce sunt ceramidele și de ce sunt atât de speciale? Ei bine, ceramidele sunt componente principale ale pielii. Ele reprezintă 50% din stratul de lipide și formează bariera de protecție a pielii. CeraVe conține 3 ceramide esențiale pentru o piele sănătoasă. Ceramide 1 fortifică stratul de lipide, ceramide 3 îmbunătățește hidratarea pe termen lung și ceramide 6-II – un factor natural de hidratare. Mai multe detalii despre ceramide găsiți aici. De asemenea, aceste produse au la bază o tehnologie avansată, MVE, care oferă o hidratare prelungită. Fiind produse realizate de către medici dermatologi, acestea sunt hipoalergenice, non comedogenice,nu conțin parfum și parabeni.

Testez produsele CeraVe de mai bine de o lună și am ajuns să-mi formez o părere destul de clară asupra lor. Ordinea în care vi le voi prezenta e total aleatorie, căci toate îmi plac.

CeraVe Gel de Spălare Hidratant

Este foarte delicat cu tenul. Pe ambalaj este specificat faptul că e potrivit pentru tenul normal sau uscat. Eu spun că este recomandat și tenului mixt, căci nu am avut nici cea mai mică problemă cu el. Are și o textură foarte interesantă, mai mult cremoasă decât gelatinoasă. Este non-spumant și am fost curioasă și nerăbdătoare să văd de ce este în stare acest produs. Curăță, dar nu agresează pielea. O lasă hidratată o perioadă îndelungată, chiar dacă folosești o cantitate mică de produs. Îmi place mult și ambalajul: simplu și dozat perfect. Astfel, fiind prevăzut cu pompiță nu folosești nici prea mult produs, nici prea puțin. Se clătește destul de ușor și lasă tenul foarte catifelat.

gel-spalare-hidratant-cerave

 

CeraVe Cremă Hidratantă pentru față și corp

Am fost foarte plăcut surprinsă să văd că CeraVe are o cremă care se poate aplica atât pe față, cât și pe corp. E drept că eu o folosesc mai mult pentru corp, căci pielea tinde mai mult spre uscat. Fiind intens hidratantă, o aplic pe față, în general, seara, masând-o ușor până se absoarbe complet în piele. Mi se pare prea mult să o folosesc și în timpul zilei, asta fiindcă tenul meu este mixt. Textura acestei creme este plăcută, densă, non-grasă și cremoasă. Mi-ar fi plăcut să aibă puțin parfum, însă faptul că nu are deloc parfum o face potrivită și pentru persoanele care au pielea sensibilă.

cremă-hidratanta-cerave

CeraVe Gel de Curățare Spumant

Acest produs este foarte asemănător cu gelul hidratant despre care v-am vorbit mai sus. Au texturi asemănătoare, însă gelul de curățare face puțină spumă. Curăță tenul excelent și lasă pielea hidratată. Nici acest produs nu are parfum și este potrivit pentru toate tipurile de ten. Well, o singură problemuță am cu acest produs. Ambalajul lui este am rigid și, neavând pompiță, face destul de greu utilizarea produsului, mai ales când e pe jumătate gol. Este, însă, excelent dacă vrei să-l iei cu tine în vacanță.

produse-skincare

CeraVe Loțiune Hidratantă

Are o textură mult mai fluidă decât crema și, din acest motiv, îmi place mai mult. Hidratează intens pielea și rămâne catifelată pe tot parcursul zilei. Și această loțiune hidratantă are aceeași formulă non-grasă și fără parfum, precum suratele ei – ceea ce e awesome! Fiind o mini loțiune, având doar 20 ml, am terminat-o în prima săptămână de testare.

loțiune-hidratantă-cerave

Și prietenele mele au fost încântate de aceste produse. Ele au primit câte o mostră CeraVe și, câteva dintre ele, deja și-au comandat varianta full size. Raportul calitate-preț este mai mult decât ok, vă las câteva magazine online de unde le puteți achiziționa: emag, farmacia tei, notino.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*