3 site-uri pe care le recomand

wineful

Ești un wine lover înrăit, pasionat de robotică sau ești în căutare de uși de interior? Iată 3 site-uri pe care ți le recomand.

Banner-Vinuri-Rose

Wineful.ro e un magazin online destinat iubitorilor de vin. Aici poți găsi un cadou original, dar și un vin bun pentru o cină cu prietenii. De asemenea, îți pune la dispoziție un blog cu informații utile despre vin, degustări, crame, etc. Pe lângă un vin bun și delicios, pe Wineful găsești și ghiduri informative, cutii speciale de transport sau un cadou perfect la un click distanță. Misiunea Wineful este să-ți ofere o experiență completă atunci când vine vorba de a savura un pahar de vin, dar și de a te ajuta în alegerea unui vin bun.

Dacă tot ne îndreptăm spre un viitor automatizat, IRIS Robotics vine în ajutorul nostru cu o serie de produse inovative, de la roboți umanoizi și până la imprimante 3D. Un exemplu în acest sens ar fi Nao Robot, care poate fi integrat în instituții de cercetare sau unități de învățământ pentru a fi dezvoltate module de inteligență artificială, programare intuitivă pentru copii în vederea urmării unor rezultate reale și, de asemenea, este dedicat și pentru interacțiunea pentru copii cu autism.

robot-linda

Linda este un proiect propriu IRIS Robotics – un bust de robot dezvoltat atât hardware, cât și software. Principalele funcționalități ale robotului presupun interacțiunea angajați, clienți potențiali și parteneri de afaceri pentru a le prezenta compania, produsele și serviciile pe care le dezvoltă. Trebuie să recunosc faptul că Linda este mult mai drăguță decât Sofia. Cine e de acord cu mine?

exclusive-doors

Un alt site util și pe care îl recomand este Exclusive Doors. Alegerea unei uși de interior poate fi la fel de grea precum alegerea unui fond de ten. Până găsești o ușă de calitate care să aibă și un design plăcut e posibil să încerci mai multe uși mediocre. Indiferent de stilul și de modelul pe care ți-l dorești, Exclusive Doors îți pune la dispoziție o gamă variată de produse. You must check their website!

usi-albe

Iar acum spuneți-mi, v-a plăcut recomandarea mea?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*