3 produse awesome pentru îngrijirea tenului

nutra-effects-avon

Am primit un colet de la BUZZStore în luna iulie câteva produse faine, faine. Este vorba de 3 produse pentru îngrijirea tenului pe care am ajuns să le ador.

kit-nutra-effects-miracle-glow

Kit-ul #buzzAvon primit în colet conținea:

 • un ulei de curățare AVON TRUE Nutra Effects
 • un elixir pentru ten AVON TRUE Nutra Effects Active Moisture
 • Cremă hrănitoare AVON TRUE Nutra Effects Miracle Glow
 • o gentuță Bon Voyage 2 în 1 Avon
 • 10 cataloage Avon, 10 mostre de produs și 10 flyere pentru voi.
 • un ghid de BUZZ cu instrucțiunile acestei campanii.

Citeam în ghidul primit că gentuța de voyage este 2 în 1. Nu înțelegeam de ce. După ce m-am uitat mai atent, am descoperit faptul că partea transparentă din față este detașabilă. Ambele părți sunt prevăzute cu fermoar și sunt foarte utile. Aș fi preferat ca partea detașabilă să nu fie din plastic, dar măcar o salvează mesajul drăguț „bon voyage!”

De asemenea, uleiul de curățare elimină machiajul și impuritățile adunate de-a lungul timpului, lăsând tenul să respire. Efectele sale hidratare și iluminare a tenului le veți putea observa de la prima utilizare.

gama-nutra-effects-avon

Ritualul de îngrijire a tenului începe cu uleiul de curățare.

Pasul 1. 

Dimineața, toarnă câteva picături de ulei pe față și masează ușor. Când simți că a intrat în piele suficient uliei, aplică puțină apă caldă. Aici intervine partea interesantă. Uleiul se transformă în spumă. Nu face foarte multă spumă, însă e suficientă. Uleiul de curățare Nutra Effects curăță tenul și îl lasă catifelat, grație combinației de uleiuri prețioase din compoziție. Să nu mai spun de parfumul său subtil – e awesome!

ulei-curatare-avon

Pasul 2. 

Aplică crema hidratantă Nutra Effects Miracle Glow. Această cremă conține particule de uleiuri prețioase și asigură hidratare pe toată perioada zilei, fără să încarce tenul. Are o textură ușoară și se absoarbe imediat în piele. Cele cinci uleiuri prețioase de care vă spuneam, sunt:

 • Ulei Babassu – stimulează producția de colagen
 • Ulei fructul pasiunii – stimulează producția de elastină
 • Ulei marula – oferă netezire
 • Ulei din cafea verde – oferă nivelul necesar de hidratare
 • Ulei din semințe de in – întărește bariera de protecție a tenului.

nutra-effects-avon

Pasul 3.

Se aplică elixirul pentru ten Avon True Nutra Effects Active Moisture. Acesta e un super produs care îți lasă pielea ca de bebeluș! Hrănește pielea în profunzime și ajută la regenerarea tenului. Oferă strălucire pielii și redă aspectul ferm și sănătos al pielii.

Dacă ai tenul mixt sau gras, te sfătuiesc să nu îl folosești după ce ai aplicat și crema hidratantă de față. Pentru mine, cel puțin, e prea hidratant. Seara aplic doar acest elixir pentru a lăsa cele cinci uleiuri prețioase să acționeze durata nopții.

Se absoarbe rapid în piele și miroase excelent. Am observat că, deși are parfum ploral, nu favorizează coșurile. Nu conține parabeni și alte prostioare, deci e un produs natural.

buzzstore-avon-miracle-glow

Mă bucur mult că am redescoperit produsele Avon. Mulțumesc Buzzstore pentru oportunitate!

Voi ați încercat produsele? Care e ritualul vostru pentru îngrijirea pielii?

xoxo

2 Replies to “3 produse awesome pentru îngrijirea tenului”

 1. Valeria Chertes says: august 12, 2018 at 2:46 pm

  Din ce am citit aici sunt produse minunate.

 2. Marinescu Constantina Cristina says: august 12, 2018 at 2:59 pm

  Nu am folosit până acum aceste produse, însă folosesc foarte multe produse de la AVON și sunt foarte mulțumită de ele! Mă demachiez cu apă micelară și aplic o cremă hidratantă 😍

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*