3 idei de afaceri care ți-ar putea ușura viața

piese-auto

Astăzi doresc să vă prezint trei idei de afaceri care v-ar putea ușura viața. Știu că noi, românii, suntem obișnuiți să ne declarăm experți în toate domeniile și preferăm să rezolvăm noi toate lucrurile de care avem nevoie, însă uneori e mai bine să apelăm la specialiști.

Mai ales când vine vorba de traduceri documente. Da, cu toții știm limba engleză. Avem trecut asta în Curriculum Vitae, chiar dacă tot ce știm să spunem este „hello” și „thank you”. Este indicat să apelezi la experți în traduceri documente și dacă ai un nivel avansat de engleză. Sunt mulți termeni tehnici care sunt mai dificili de tradus și care ți-ar putea pune bețe în roate.

e-trad

E-trad este primul magazin online de traduceri din România! Indiferent de limba din care sau în care ai nevoie tradus un document, echipa e-trad va face asta pentru tine în cel mai scurt timp. Despre ei am mai scris și aici, dacă sunteți curioși să aflați mai multe puteți arunca un ochi peste articol.

Însă e-trad nu oferă doar servicii de traducere, ci și legalizare, apostilare sau interpretare documente. Poți rezolva toată treaba asta în patru minute. Intri pe platforma lor, selectezi serviciul dorit, selectezi limba, încarci documentele și mai dai un click pe butonul calculează. Astfel vei știi de la început cât vei avea de plătit, iar în mai puțin de 4 minute vei fi contactat din partea echipei E-trad.

Un alt domeniu în care ne place să ne declarăm experți sunt călătoriile. Ne luăm un all inclusiv, că așa este cel mai sigur. Sfatul meu este să apelați, din nou, la o echipă profesionistă care vă poate oferi cele mai bune sfaturi pentru vacanța voastră. Fie că alegeți un city break, fie că doriți o vacanță personalizată, consultați o agenție de turism.

jumbo-travel

La Jumbo Travel găsești nu numai oferte faine pentru vacanță, însă și o echipă prietenoasă, gata să te trimită în cea mai tare vacanță a ta de până acum. Profită de promoțiile lor și mergi să vezi lumea! Mai mult decât atât, pe jumbotravel.ro găsești și o secțiune de blog cu articole informative, foarte utile dacă intenționezi să mergi în vacanță.

Nu în ultimul rând, doresc să aduc în atenția voastră platforma Fiestador. Această platformă este gratuită și îți pune la dispoziție toate serviciile de care ai nevoie pentru organizarea unui eveniment. Săli de evenimente, decorațiuni, aranjamente florale, foto – video, candy bar-uri și multe altele lucruri de care ai nevoie atunci când organizezi un eveniment. Fiestador e un fel de Google pentru organizare evenimente, căci această platformă funcționează ca un motor de căutare, dar e mai nișat. E simplu să găsești tot ce ai nevoie pentru ca eventul tău să fie unul de succes. În plus, utilizarea acestei platforme este complet gratuită.

organizare-evenimente

Așadar, dacă vrei să-ți organizezi propria nuntă, petrecere tematică, botez sau chiar ziua de naștere, Fiestador îți stă la dispoziție cu o gamă largă se furnizori și servicii.

Acestea au fost recomandările mele. Pentru detalii, vizitați site-urile lor. Cu plăcere!

xoxo

One Reply to “3 idei de afaceri care ți-ar putea ușura viața”

  1. Sery Andreea says: octombrie 19, 2018 at 5:55 pm

    Multumim pentru idei 🤗❤

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*