21 pilots vine la Electric Castle

21-pilots-electric-castle

Veste bună, dragi festivalieri! 21 pilots vine la Electric Castle 2020!

Astăzi Electric Castle Festival a anunțat primii artiști confirmați pentru ediția a opta. 21 pilots – una dintre cele mai bune și mai iubite trupe, Foals – care se află pe primul loc în toate topurile din UK, The Neighbourhood, Fisher, Zhu și alții. Lista completă de artiști confirmați o găsiți în afișul de mai jos.

EC-artiști

Nu-s fan rock, dar abia aștept să-i văd pe cei de la 21 pilots pe scenă. Fac o super atmosferă! De asemenea, o parte dintre artiștii pe care-i aștept sunt Camo & Krooked (i-am mai văzut și pe alte scene și efectiv îi ador), Floating Points ( mix de pian, vioară, clarinet și electro – say what?!) și The Neighbourhood (care, by the way, vin cu materiale noi la festival, într-un stil mult mai experimental decât hit-urile lor actuale).

Pentru al doilea an consecutiv, New Media Castle va aduce pe domeniul Banffy importanți artiști New Media. Utilizând coduri și algoritmi știuți doar de ei, artiștii vor crea și de această dată instalații unice și inedite. Printre artiștii confirmați New Media se numără Robert Henke, James Clar și Claire Hentschker. Abia aștept să văd ce surprize ne așteaptă!

rezz-electric-castle

Ediția a opta a festivalului Electric Castle va avea loc între 15-19 iulie 2020 la Castelul Banffy din Bonțida. În momentul de față, prețul unui abonament Acces General este la prețul de 499 lei plus taxe, pe electriccastle.ro. Tot pe site-ul Electric Castle aveți și opțiunea de a vă achiziționa abonamentul în rate.

Îmi place mult și clipul de promovare pe care echipa Electric Castle l-a creat pentru a anunța artiștii. Mi se pare creativ, interesant, original! L-ați văzut? În caz că l-ați ratat, îl puteți viziona mai jos.

Recunosc, îmi pare rău că nu am primit și eu un tricou sau una dintre măști. Ce să zic, poate data viitoare! 🙂

3 Replies to “21 pilots vine la Electric Castle”

 1. Valeria Chertes says: decembrie 3, 2019 at 5:57 pm

  Eu nu am posibilitatea sa ajung.

 2. Andra says: decembrie 5, 2019 at 8:48 am

  O sa fie frumos. De abia astept!

  1. madmoiselle says: decembrie 6, 2019 at 2:48 pm

   Samee! 🙂 Hai că trece repede timpul!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*