2 șampoane uscate sub 50 lei pe care trebuie să le încerci

șampoane-uscate-volum

De-a lungul timpului am folosit mai multe șampoane uscate de la diverse branduri. Puține au fost acelea care au reușit să mă convingă, totuși, să le recumpăr. Cele două produse pe care vi le prezint astăzi au avut acel ceva care m-au făcut să revin la ele, odată ce se terminau.

șampon-uscat

De ce folosesc șampon uscat?

Cred că am avut cu toții momente când nu am avut timp să ne spălăm pe păr sau, poate, nu am avut chef. It happens! Iar dacă mai ai și un scalp gras, atunci mai mult ca sigur simți nevoia să iei o pauză de la șamponul clasic și să amâni cu o zi sau două spălatul părului.

Ei bine, și eu fac parte din categoria femeilor cu un scalp cu tendință de îngrășare. În plus, am și un fir de păr subțire și fin care parcă devine uleios mai repede decât ar trebui. Nu în cele din urmă, am breton și, da, se murdărește destul de rapid. Toate aceste aspecte m-au împins să acord mai multă atenție șampoanelor uscate.

șampon-uscat-collistar

Collistar Special Perfect Hair Magic Dry Shampoo Sebum-Reducing m-a făcut să îl iubesc de la prima utilizare și…să nu mă plictisesc de el. L-am descoperit pe Notino, iar de atunci îl folosesc frecvent. Un tub are 150 ml, costă 39 lei și este destul de spornic. Schimb un tub de șampon uscat cam la o lună și jumătate.

șampon-uscat-ulra-volum-collistar

Absoarbe excesul de sebum și oferă volum substanțial părului. Are și un parfum subtil, însă foarte plăcut. Un alt lucru care mi-a plăcut, nu lasă reziduri albe, iar părul chiar arată ca proaspăt spălat. Prelungește până la 3 zile spălatul părului.

șampoane-uscate-notino

Ca toate șampoanele uscate, se agită bine înainte de a fi folosit și se aplică la rădăcina părului de la o distanță de cel puțin 15 cm. De asemenea, se masează bine părul, după care se periază.

șampon-uscat-wella-eimi

Un alt șampon uscat pe care l-am descoperit recent este cel de la Wella Professionals, Eimi Dry Me. Este disponibil în două variante: la 65 ml – care mi se pare ideal pentru călătorii sau, în cazul în care ai un scalp normal/uscat, pentru folosiri ocazionale; și la 180 ml. Varianta mini costă 18 lei, iar varianta full size 27 lei.

șampon-uscat-wella-dry-me

Nici acest șampon nu lasă reziduri albe la aplicare, ceea ce pentru mine înseamnă enorm, căci și așa am multe fire albe. Am obținut și ceva volum, ceea ce e destul de greu atunci când ai un fir de păr subțire și fin. Orice ai face, nu prea stă ”umflat”. E drept, volumul a fost ceva mai mic față de cel obținut la folosirea șamponului Collistar, dar am fost mulțumită că nu am mai avut părul lipit de scalp.

șampoane-uscate-travel-size

Ajungem și la capitolul miros. Gătesc zilnic, fumez, transpir (că deh, sunt om), iar părul capătă un miros neplăcut la câteva zile de la spălare. Șamponul uscat Eimi a absorbit acest miros neplăcut până a doua zi când l-am spălat. How great is that?

Un alt lucru care mi-a plăcut este faptul că nu mătuiește părul. Multe șampoane uscate fac asta, ceea ce nu este chiar estetic. Părul are un oarecare luciu natural, iar acest șampon uscat nu a avut acest efect asupra părului meu.

șampoane-uscate-notino-ieftine

Care este relația voastră cu șampoanele uscate? Le iubiți? Le urâți? Le ignorați? Le folosiți ocazional sau sunteți deja dry shampoo addicted? Let me hear your story!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*