12 localuri pet friendly în Cluj

localuri-pet-friendly-cluj

De când m-am mutat în Cluj, adică acum vreo 8 ani, îmi doream să am un cățel. Din cauza programului haotic pe care îl aveam, al proprietarilor neindulgenți și a fricii, am tot ezitat să-mi iau un câine. Asta până acum două luni, când mi-am făcut curaj să-l adopt pe Ice.

Mi-am dat seama că frica era doar în capul meu, iar viața alături de Ice e cât se poate de inedită. O adevărată provocare a fost să găsesc localuri pet friendly în Cluj, căci nu-i așa, atunci când ai un patruped îți dorești să-l iei cu tine aproape peste tot.

Cele mai cunoscute localuri pet friendly în Cluj

DOT. Pe lângă faptul că este unul dintre localurile mele preferate din Cluj, te poți bucura de un toast genial în compania cățelului tău.

Roots. E o cafenea super cosy și, pe deasupra, e pet friendly. E drept că ajung destul de rar la Roots, dar merită să le faceți o vizită. Au cafea bună!

Form Cafe. Ei bine, eu nu-s mare fan al acestui local din cauza servirii destul de proaste. Am avut două experiențe proaste la câteva zile distanță și, de atunci, am decis să-i evit. Dar, dacă vouă vă place acest local, să știți că puteți să le faceți o vizită împreună cu cățelul vostru.

localuri-pet-friendly-cluj

Jaxx. La Jaxx totul e minunat. Atmosfera, personalul, servirea excepțională, mâncarea, design interior plin de viață și cu mult bun gust. Și aici poți veni însoțit de prietenul tău necuvântător.

Che Guevara Social Pub. Am descoperit destul de recent faptul că te poți relaxa cu un pahar de vin (sau 2,3?!) în Mica Columbie alături de cățelul tău.

Atelier Cafe. Pe lângă faptul că la Atelier te poți bucura de un party fain în mijlocul săptămânii, poți veni și în timpul zilei cu prietenul tău cu zgardă la o cafea bună sau un concert de jazz.

Sisters. Să nu uităm de Sisters, unul dintre cele mai friendly cfeneledin Cluj și nu doar atunci când vine vorba de animăluțe. Au cafea bună, bere și mai bună (asta vă zice o persoană care nu prea bea bere) și, uneori, puteți asculta și muzică live.

Papanini. Un restaurant mic și cochet unde găsiți cei mai buni panini ever! Oh, și aveți și opțiuni vegetariene, if you like!

Samsara Foodhouse. Cea mai bună mâncare vegetariană, din punctul meu de vedere, o găsești la Samsara. Mâncarea e atât de aromată, de gustoasă și corect preparată încât nu ai cum să îi reziști indiferent cât de mare carnivor ești. Și da, poți poposi la ei cu patrupedul tău.

Kups. O cafenea micuță, dar cool și foarte, foarte colorată. Și, să nu uităm, e pet friendly.

Room. Mi-a plăcut faptul că e singurul restaurant din Cluj care specifică pe contul lor de Instagram (în bio) faptul că e pet friendly. E drept că nu am ajuns încă pe la ei în vizită, dar am auzit doar lucruri bune despre ei, așa că merită să le treceți pragul.

Yolka. Cine nu cunoaște oare această cafenea din inima Clujului? Ei bine, dacă prinzi și o masă la geam, vei avea parte de un view inedit. Și, da, Yolka e pet friendly.

Cut and Crust, dar doacă aveți cățel de talie mică.

Probabil că mai sunt și alte localuri pet friendly în Cluj, dacă știți voi nu țineți doar pentru voi, lăsați un comentariu. 🙂

4 Replies to “12 localuri pet friendly în Cluj”

 1. Emil Calinescu says: februarie 4, 2020 at 7:49 pm

  Ar fi trebuit sa nu fie doar o insiruire. Sa vorbesti mai mult despre fiecare.

  Ok, e pet friendly, dar ce alte calitati mai are localul? Si unde e localizat? Da, pot cauta pe google/facebook la fiecare-n parte, dar ideal ar fi fost sa dai tu toate informatiile.

  1. Madmoiselle Sarcastique says: februarie 4, 2020 at 8:00 pm

   Am alt articol în care vorbesc mai pe larg despre localurile pe care le recomand.

 2. Valeria Chertes says: februarie 4, 2020 at 8:07 pm

  Este atât de minunat cățelul tău.

  1. Madmoiselle Sarcastique says: februarie 5, 2020 at 12:38 pm

   Mulțumesc mult! :*

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*