Wishlist New Chic

wishlist-poseta-crossbody-mica

Răsfoind site-ul New Chic, am descoperit alte lucruri super interesante. Poșete și poșetuțe, pantofi de toate culorile și pentru toate anotimpurile, accesorii care mai de care mai atrăgătoare și lista poate continua până la Dragobetele viitor. Nu se putea să nu fac un alt wishlist.

poșetă-mică-damă-fashion

Poșete 

Mai nou îmi plac poșetele mici. Iar aceasta e tare drăguță, numai bună pentru pozat. De mult îmi doream o astfel de poșetă și sunt fericită că am găsit-o pe newchic.com la numai $16. Deși pare mică, e destul de încăpătoare. Ai loc pentru chei, portofel, telefon, cremă de mâini și alte minuni ce le putăm zi de zi cu noi.

ochelari-de-soare-polarizati-aurii

Ochelari de soare

Eu am o problemă cu ochelarii de soare sau ei au o problemă cu mine, nu știu. Ideea e că ori de ori am nevoie de ei, dispar. Sau îi pierd. Sau îi rup. Din greșeală, evident! So, am nevoie de o pereche nouă de ochelari de soare, iar acest model mi se potrivește. Pe site-ul lor sunt multe modele drăguțe, dar cum am față rotundă trebuie să mă mulțumesc doar cu aceștia. Și costă doar $7. Pot să-mi iau chiar două perechi, just in case! Haha!

bluza-dama-lunga-dungi

Haine

Nu mă satur niciodată de haine. Mă plictisesc destul de repede de ele și mereu vreau altceva nou. Această bluză în dungi mi-a atras atenția: sexy, comodă, instagramabilă. Este disponibilă pe două culori, alb și negru, dar mie îmi place mai mult cum arată pe negru. Sper să corespundă mărimile și să îmi vină bine! 🙂

Partea bună e că aceste bunătăți se află în drum spre mine și vor ajunge în câteva săptămâni! Sper că această dată nu voi mai avea probleme la Vama Cluj Napoca!

xoxo

Citeste si urmatoarele articole

8 Comment

 1. Anda Stanciu says: Răspunde

  Frumoase lucruri ti-ai ales

  1. madmoiselle says: Răspunde

   Multumesc 🙂

 2. Valeria Chertes says: Răspunde

  Imi place bluza foarte mult.

 3. madmoiselle says: Răspunde

  Da, e tare draguta 🙂

 4. ghelbere elena says: Răspunde

  Ai ales niste lucruri foarte frumoase. Bluza imi place cel mai mult.

  1. madmoiselle says: Răspunde

   Mulțumeeesc! :*

 5. Deaconu daniela says: Răspunde

  Îmi place ce ti ai ales dar in special poșeta e minunata o adorrr❤️😍😍

  1. madmoiselle says: Răspunde

   Abia astept sa vina la mine <3 e super adorabila!

Lasă un răspuns

Sunt de acord cu stocarea datelor introduse mai sus de catre site-ul madmoisellesarcastique.ro