Prima dată la Electric Castle – ziua zero

Am ajuns şi eu pentru prima dată la Electric Castle! Fi-na-lly!!!

Dacă până acum puţin timp eu eram unul dintre haiterii care spuneau că ei nu merg la Electric Castle din cauza ploii, a noroiului şi a altor detalii de acest gen, iată că în acest an am decis să iau parte la acest festival. Şi bine am făcut! Ştiind deja cum stă treaba cu ploaia, m-am echipat cu cizmuliţe, blugi şi geacă şi dusă am fost la Bonţida.

Drumul spre castel a fost destul de lung şi încet, însă eram bucuroasă de faptul că nu plouă. Puteţi ghici ce s+a întâmplat când ne-am dat jos din autocar? A început plouă. Pardon, să toarne. În câteva minute mi s-a dus machiajul aproape complet şi hainele erau ude rău. Asta a fost aşa, un fel de urare de bun venit din partea festivalului!

Ieri a fost ziua zero, însă domeniul castelului Banffy a fost plin de oameni. Dovadă în acest sens au fost cozile infernale atât la intrare (check-in), cât şi la bar, la mâncare şi…toalete.

Mă aşteptam ca atmosfera să fie ceva mai chill fiind chiar prima seară a festivalului, însă nu a fost deloc aşa.

Atracţia serii a fost, desigur, Damian Marley. Deşi, iniţial, voiam să stau la tot concertul, l-am lăsat pe dragul meu prieten Zeus să îmi prezinte festivalul. Astfel că toată seara am mers pe la toate scenele (cred?!) şi ne-am lăsat purtaţi de val. Nu la propriu, ci la figurat.

Chiar acum, după ce apăs butonul Publish, voi porni spre Bonţida.

Ah, şi era să uit să vă spun ceva. Chiar în prima seară am primit un voucher la Reverse BungeeJumping de la Glo. Dacă treceţi pe la standul lor (care nu ştiu să vă zic exact unde e amplasat, însă sunt convinsă că îl găsiţi uşor), puteţi câştiga şi voi multe premii atractive.

Cam atât pentru azi. Revin mâine cu mai multe detalii!

xoxo

Citeste si urmatoarele articole

5 Comment

 1. Ce drăguț 😍😍

  1. madmoiselle says: Răspunde

   yeasss! 😀

 2. Valeria Chertes says: Răspunde

  Distractie nu gluma.

  1. madmoiselle says: Răspunde

   Absolut 🙂

 3. Rosu Gabriela says: Răspunde

  Distracție faina!!!

Lasă un răspuns

Sunt de acord cu stocarea datelor introduse mai sus de catre site-ul madmoisellesarcastique.ro