Frigiderul viitorului

Trăim într-o eră a tehnologiei și a obiectelor smart. Avem telefon smart, ceas smart, televizor smart și lista poate continua. Noi, oamenii, ne aflăm într-o continuă schimbare și este absolut justificată nevoia aceasta de obiecte smart care ne pot ușura viața.

V-ați gândit cum ar arăta un frigider al viitorului? Ce design ar avea și ce funcționalități și…surprize ar aduce cu sine? Eu am făcut acest exercițiu de imaginație și vă invit să citiți mai departe ce aspecte ar trebui luate în calcul pentru frigidere smart.

16559
demax.ro

Să fie conectat direct la adresa noastră de e-mail și să ne anunțe când scade stocul produselor aflate în el. Păi, cum de ce? Dacă folosim e-mailul să ne conectăm TV, telefon și alte dispozitive, de ce nu am încerca și la frigider? Nu ar fi interesant ca, după o zi lungă și obositoare la birou, să afli cu un singur click dacă trebuie să cumperi ceva? Sau vrei să ajungi acasă și să ai „ședință” cu iubita că nu e lăptic, brânzică și sălățică în frigider?! Normal că nu vrei, așa că această funcție e chiar mișto. Și utilă!

Să aibă program de funcționare. Da, ați citit bine! Dacă stăm bine și ne gândim, într-un frigider se găsesc multe alimente. Exact ca într-un butic din cartier. Atunci ,de ce să nu aibă și acesta un program de funcționare?! Ar fi ideal ca acesta să fie deschis între 7 am și 7 pm. Să vedeți atunci câte femei ar slăbi, nemaiputând să mănânce seara..Frigiderul acesta este gândit pentru femei, însă îl pot folosi și bărbații!

Să aibă încorporat un scanner care are rolul de a evalua zilnic silueta unei femei. Imaginați-vă că mergeți dimineața în bucătărie și auziți „ai slăbit 500 de grame, azi ai dezlegare la măsline.” Sau se poate să auziți „3 kg în plus?? Apă plată cu lămâie scrie pe tine!” Nu ar fi minunat? Nu ți-ai mai bate capul cu diete, vizite lungi și plictisitoare la nutriționist, cu veșnica verificare a cântarului și nici nu mai trebuie să mintă iubi că ești slabă.

Să își aranjeze singur cumpărăturile pe rafturi. Dacă este frigider smart, cred că poate face asta, nu-i așa? Și oricum, oamenii sunt mult prea ocupați ca să mai facă și asta…

Să se spele singur. Adică, come on!! Măcar atât să facă și el! Dacă tot poate să-și pună produsele pe raft, înseamnă că poate să le dea și jos. Mai urmează să apese butonul încorporat „shower time” și e curat lună cât ai spune smartfridge. Dacă este ceva ce nu-mi place să fac în viața asta de muritor de rând, este să spăl frigiderul. Ar fi o surpriză plăcută să poată face asta și cred că multe femei sunt de acord cu mine!

Să fie și-n varianta ”to go”. Avem cafea to go, mâncare gătită, înghețată, deserturi..de ce nu am avea și frigider to go? Ar fi așa de mărimea unui rucsac, ar funcționa pe baterii și nu ar face zgomot. Ar avea ușă care se deschide ca ferestrele la americani, de jos în sus, și s-ar deschide pe bază de amprentă. Atenție, a nu se confunda cu o cutie termică pentru mâncare! Frigiderul ar fi mai fancy și mai inovator! Așa-i?

Pentru cei leneși, să aibă și funcția delivery. Multe persoane lucrează de acasă și mai sunt și multe persoane dependente de jocuri video, cărora le este prea lene să mai meargă până la frigider. Ar fi cool să poate să comande din frigider un iaurt sau alte pofte pe care le are omul în momentul acela. Cred că ar fi cel mai vândut frigider ever!

 

Voi cum vă imaginați frigiderul viitorului? Ce funcții ați mai adăuga? 🙂

 

xoxo

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

45 Comments

  1. Daa, ce a zis Loredana, sa ne dea si cateva retete in functie de ce alimente mai gaseste prin el, ar fi geniala functia asta :)))
    Si prima functie, cea cu transmiterea pe email a ceea ce iti lipseste, doamne cat as vrea asa ceva!! Mereu spun: “lasa ca sigur mai avem lapte”, ajung acasa, ce crezi? Nu mai e lapte!!!!

  2. Nu m-am gandit niciodata la un frigider smart. Nu stiu exact cum as putea face sa fie bine. Parca as vrea sa-mi dea mancare cu portia desi daca-mi e foame si el refuza sa-mi dea ceva cred ca m-ar lua nervii.

  3. Eu as vrea toate functiile pentru lenesi.:))) dar nu neaparat de lene cat de lehamite ca nu mai am timp si chef de el. Sa se spele singur, sa se aranjeze singur…superb!! Aia cu emailul am vaga senzatie ce s-a incercat pe niste dispozitive in teste. Poate fac astia un frigider care mananca si mancarea si am terminat cu orice grija…de dieta :))) haios articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *