Toamna se îmbracă cu Answear

answear-haine-dama

Intră val-vârtej în cabinet, se așează comod pe canapea, ia o cană de ceai de pe masă și își începe discursul pe același ton monoton cu care m-a obișnuit de atâția ani:

– Toată lumea mă urăște. Nu e corect. Nu tu o vorbă bună, nu tu un feedback constructiv, nu tu nimic. De  complimente nici nu mai vorbesc, pot să-mi iau adio de la ele. Sunt așa urâtă?! Normal că nu sunt urâtă, dar de ce toată lumea mă vede așa? Sunt judecată pentru două picături de ploaie și un pic de vânt rece…Ei na, ce să zic! Sunt alte lucruri mai grave decât două, trei averse pe an.

– Eh, haide. Sunt sigură că nu e chiar așa. Sunt persoane sunt de părere că..

– Că sunt demodată. Și urâtă. Și ciudată. Și…ce să mai, sunt considerată drept o mică vrăjitoare.

– Aici chiar te pot contrazice. Sunt persoane care te admiră și care abia așteaptă să te aibă prin preajmă.

– Parcă nu mai sunt așa sigură. Îmi doresc să fiu admirată de toată lumea, să pot fiu de folos. să inspir oamenii prin modă și să pot fi pe placul tuturor. Îmi doresc…Of, îmi doresc să fiu văzută cu alți ochi și chiar să mă simt apreciată! De ce nu înțeleg oamenii că și eu pot fi frumoasă?

Mă uitam la ea cum se plânge și parcă mă amuza această dramă a ei. Credeam că Toamna a trecut peste aceste faze puerile, dar se pare că mai am de lucru cu ea la acest capitol. Partea bună e, că pe lângă terapie și consiliere, sunt pasionată de fashion și tot ce ține de zona beauty. Nu sunt eu un nume puternic în lumea modei, dar câteva sfaturi decente le pot da fără probleme. Și cum pacienta mea se află într-un moment delicat, astăzi îmi asum rolul de stilist. Cum era vorba aia, clientul nostru – stăpânul nostru? 🙂 Norocul meu era că aflasem de magazinul online asnwear.ro de la ultimele ediții Superblog și știam că vom face o echipă bună împreună.

-Draga mea, poți fi și tu cool dacă vrei. Secretul constă în atitudine. Îți mai aduci aminte că am mai avut această conversație și acum ceva vreme?

 

answear-logo

 

– Sfatul meu este să îți faci puțin timp pentru tine, să te descoperi și să te folosești de atuurile tale. Apoi, schimbarea vine de la sine. Ia-ți un parfum nou, un palton, o pereche de ghete, un accesoriu, orice te face să te simți mai bine. Și, de asemenea, adu puțină culoare în viața ta cu Answear. Au o gamă variată de paltoane și geci, ai văzut? Îndrăznește să fii unică, să îți creezi propriul stil. Să te joci cu texturile și culorile. Să vezi dincolo de ele! Ești frumoasă, dar trebuie doar să scoți asta în valoare. Uite două modele de paltoane damă care eu cred că ți s-ar potrivi și care te-ar face să îți schimbi perspectiva.

 

paltoane-dama-iarna
colaj realizat cu imagini de pe asnwear.ro
palton-dama-online
colaj realizat cu imagini de pe asnwear.ro

– Te poți simți frumoasă și sexy și în sezonul rece cu paltoane de damă elegante. Nu trebuie să te îngropi în tone de material și să te simți ca un ursuleț atunci când ieși în oraș. Uită de  modele vechi de paltoane și lasă-te cucerită de modele atipice de paltoane de pe answear.ro.  Ieși din monotonie, alungă rutina. Pe magazinul online Answear  sunt modele noi de paltoane și, crede-mă, ai de unde alege! Sunt zeci de branduri cu paltoane damă de iarnă în care merită să investești! Fie că optezi pentru un palton damă cambrat, pentru un croi simplu și drept sau pentru un imprimeu nonconformist, poartă-l cu încredere și cu zâmbetul pe buze. Și cu o pereche de gheteGhete din piele sau material textil. Cu sau fără toc. Cu fermoar sau fără, you choose.  Mix and match, girl!

palton-carouri-lung-dama

Alege un model reiventat de palton și poartă-l atât în ținutele de birou, cât și în ținutele tale de zi cu zi, alături de o cămașă și un pulovăr gros și o pereche de jeans skinny. Ce zici, încerci asta până la următoarea noastră întâlnire?

xoxo

 

Articol scris pentru prima probă a competiției SuperBlog 2017.

sursă foto: answear.ro

Leave a Reply